Naisten ejakulaatio kalua homoseksuaaliseen netistä

..

Naisten ejakulaatio kalua homoseksuaaliseen netistä

Seksi fi vaaleanruskea vuoto homoseksuaaliseen

Se lisää paitsi yksinäisyyttä, myös päihteiden käytön riskiä, Laasanen muistuttaa. Laasanen on tutkinut parisuhdemarkkinoiden markkina-arvoa muun muassa pro gradussaan.

Sen pohjalta syntyi myös kirja Naisten seksuaalinen valta Markkina-arvoteorian peruslähtökohtana on, että parisuhdemarkkinoilla menestyvät parhaiten miehekkäät miehet ja naiselliset naiset. Yksittäisellä nuorella miehellä on tässä tilanteessa vähän keinoja murtaa kierre, Laasanen sanoo.

Mutta aika monella on edessä vetäytyminen suosiolla pariutumismarkkinoilta, koska osallistumisen vaihtoehtoiskustannukset ovat liian suuret. Naisten tavoittelun lopettaminen ja keskittyminen naisettoman poikamieselämän hyviin puoliin voi olla jonkin aikaa toimiva vaihtoehto, mutta se ei ratkaise ongelmaa pidemmällä aikavälillä, hän muistuttaa. Kun ikää kertyy, alkaa pariutumisen toinen kierros, jossa naisten preferenssit ovat muuttuneet vakautta arvostavaan suuntaan.

Mutta miten ongelma pitäisi sitten ratkaista? Laasanen ei ota asiaan kantaa, vaan vastakysyy: Markkina-arvoteoriasta on keskusteltu jo vuosia netissä.

Netistä on peräisin myös miesten seksuaalinen tasa-arvoluokittelu. Luokittelussa miehet jaetaan kolmeen kategoriaan: Luokittelun tarkoituksena on kuvata naisten tarjoaman seksin epätasaista jakaantumista miesten kesken. Henry Laasasen mukaan miesten asettuminen tasoluokkiin on siis perimmiltään seurausta naisten valikoivuudesta partnerien suhteen. Mitä enemmän naiset ovat kiinnostuneita miehestä, sitä korkeammalla hän on.

Laasasen mukaan yksittäisen miehen menestys naissuhteissa on seurausta miehen markkina-arvosta ja kyvyistä hankkia naissuhteita. Keskitasoisilla miehillä naisten arvostamia ominaisuuksia tai kykyjä seksuaalisten naissuhteiden hankkimiseksi on keskimääräisen paljon, ja he ovat useimmiten yksiavioisessa parisuhteessa.

Alempitasoisilla miehillä on vain vähän naisten arvostamia ominaisuuksia tai kykyjä naissuhteisiin pääsemiseksi, ja heidän elämäänsä luonnehtivat pitkät vastentahtoiset selibaatin jaksot tai täydellinen seksuaalisten naissuhteiden puute.

Miehen tasoluokitus ei ole pysyvä, vaan se voi vaihtua elämänkaaren aikana. Silti osa miehistä on jatkuvasti ilman naista:.

Jos esimerkiksi jollakin rocktähdellä on kymmenen bändäriä, miesten seksuaalisen hierarkian alapäähän syntyy vastaavan suuruinen naisvaje, jossa yhdeksän miestä jää ilman yhtään naista. Naisvaje on havaittavissa ilmeisenä esimerkiksi netin deittisivustoilla: Markkina-arvo kuvaa henkilöön kohdistuvaa potentiaalista kysyntää pariutumismarkkinoilla.

Mitä enemmän potentiaalista kysyntää henkilöön kohdistuu, sitä korkeampi on hänen markkina-arvonsa ja sitä enemmän seksuaalista palkitsemisvaltaa hänellä on. Naisten markkina-arvot ovat keskimäärin miesten markkina-arvoja korkeammat, koska naisiin kohdistuu suurempi kysyntä pariutumismarkkinoilla.

Lisää Laasasen ajatuksia voit lukea täältä http: Parisuhteen markkina-arvoteoria on saanut vastakaikua nimenomaan nuorilta miehiltä. Henry Laasasta tämä ei yllätä: Esimerkiksi naistutkimuksessa keskitytään tutkimaan ihannetilannetta; sitä, millainen yhteiskunnan pitäisi olla, jotta se olisi tasa-arvoinen — naiselle. Laasasen mukaan tässä on osasyy siihen, miksi markkina-arvoteoria myös herättää niin voimakasta vastustusta.

Argumentaatio ei tutkijan mukaan keskity siihen, onko teoria väärä, vaan siihen, millaisia tunteita se herättää. Se koetaan leimaavaksi ja sovinistiseksi. Naiset myös reagoivat miehiä voimakkaammin ajatukseen siitä, että rakkaus perustuisi tavalla tai toisella panos-tuotos -ajatteluun, Laasanen arvioi.

Sopivaa partneria etsivä voi etsiä tunteella, järjellä tai molemmilla. Joka tapauksessa laskelmoimme, vaikka emme haluaisi sitä myöntää. Mutta aivan yhtä hyvin nainen voi rakastua renttuun, koska tämä on naiselle psykologisesti tyydyttävin vaihtoehto. Silloin nainen maksimoi subjektiivisen hyötynsä, vaikka ei saisikaan samalla taloudellista turvaa tai statusta. Silti molemmat valinnat perustuvat aivojen suorittamiin laskelmiin siitä, mikä on minulle parasta, hän muistuttaa ja lisää:.

Jos sen sijaan sanon, että pieni, arka ja kunnianhimoton mies ei ole erityisen miehekäs, yksikään mies ei loukkaannu ja väitä, että olen väärässä, hän kärjistää.

Yhä useampi sinkkumies ei löydä koskaan naista. Nopeimmin kasvaa lapsettomien sinkkunaisten määrä. Osa yksin asuvista ei kaipaa parisuhdetta tai yhdessä asumista. Aikaisemmin riitti, että miehellä on säännöllinen työ ja hän kykenee huolehtimaan itsestään ja perheestään.

Koska naisten potentiaalia kumppania koskevat kriteerit ovat kasvaneet, sanoo Laasanen ja kärjistää: Nainen löytää seksikumppanin käytännössä koska tahansa — kyse on pikemminkin siitä, millaisen kumppanin hän hyväksyy. Netti loi miehille seksuaaliset kategoriat Markkina-arvoteoriasta on keskusteltu jo vuosia netissä. Silti osa miehistä on jatkuvasti ilman naista: Päteekö Laasasen teoria vielä vuonna ? Markkina-arvoteorian perusteesejä Markkina-arvo kuvaa henkilöön kohdistuvaa potentiaalista kysyntää pariutumismarkkinoilla.

Markkina-arvo ennustaa, kuinka tasokkaan partnerin henkilö kykenee hankkimaan. Mitä lähempänä partnereiden markkina-arvot ovat toisiaan, sitä todennäköisemmin suhde kestää. Naisten seksisuhdemarkkina-arvot ovat selvästi heidän parisuhdemarkkina-arvojaan korkeammat.

Naiset saavuttavat markkina-arvohuippunsa nuorempina kuin miehet. Miesten markkina-arvoissa on enemmän hajontaa kuin naisilla. Henry Laasanen Lisää Laasasen ajatuksia voit lukea täältä http: Silti molemmat valinnat perustuvat aivojen suorittamiin laskelmiin siitä, mikä on minulle parasta, hän muistuttaa ja lisää: Kommentit Kommentit Olen kolmikymppinen mies ja Olen kolmikymppinen mies ja sinkku. Kumppania en ole löytänyt ja jatkuvat pakit ja epäonnistumiset ovat saaneet minut luopumaan yrittämisestä.

Olen koittanut löytää niitä poikamieselämän hyviä puolia, mutta kovin tyhjältä elämä tuntuu. Yksinäisyys kalvaa eikä ole kerta kaikkiaan mitään syytä elää. Sinkkumiehillä tuntuu iskevän ennen pitkää päihde- ja mielenterveysongelmat. Kun tämä kierre alkaa, ymmärrän kyllä että sen jälkeen ei naisia enää taatusti kiinnosta.

Yli 35 v mies joka ei ole koskaan seurustellut onkin melko varmasti pilalla. Tällaiset ovat tulevaisuudennäkymät yhä useammalla miehellä. Koen oloni turhaksi ja hyväksikäytetyksi. Harkitsen työelämästä pois jättäytymistä, miksi maksaisin muiden lapsilisiä? Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi. Elämässä säilyy mielekkyys eivät he ratkea juomaan siinä määrin missä miehet.

Tästä olen samaa mieltä, moni Tästä olen samaa mieltä, moni nainen on mieluummin yksin kuin huonossa parisuhteessa ja vieläpä aivan tyytyväinen yksin ollessaan.

On oma vapaus ja omat säännöt. Tottapuhuen, jos parisuhteeni Tottapuhuen, jos parisuhteeni yllättäen loppuisi, voisin luopua leikistä kokonaan, jolloin jollekulle jäisi se ylimääräinen nainen. Loppunut mielenkiinto koko hommaan.

Voisin loppuelämän keskittyä olennaisuuksiin ja huolehtia taloudellisesti vaikka sukulaisten lapsista, jolloin kannan korteni kekoon myös sillä saralla. Itse hylkäsin deittisivut, en Itse hylkäsin deittisivut, en jaksa vokotella naisia toistaiseksi enää. Naiset ei tee aloitteita juuri koskaan vaikka laittaisin että saat euroa jos teet aloitteen. Ei voi muuta sanoa että naisia ei kiinnosta niin sitten ei kiinnosta.

Sinkkuna elämisessä on kyllä paljon hyviäkin puolia, voit elää tasan juuri niin kuin haluat, se toki tuo tullessaan huonotkin puolet. Kyllä siellä on paljon naisten ilmoituksia missä ei ole miehelle asetettu hirveitä kriteerejä.

TEHKÄÄ naiset aloitteita, kun se menee tosiaan niin että nainen saa miehen koska haluaa mutta miehelle se on hiton paljon vaikeampaa. Ehkä joskus taas katotaan uudestaan. En ymmärrä, miksi naisten En ymmärrä, miksi naisten vastuulla pitäisi olla sen lisäksi, että naisethan synnyttävät myös kaikki miehetkin, myös miesten seksitarpeiden tyydyttäminen.

Jos mies ei saa seksiä naisen kanssa, niin mitä suurimmalla todennäköisyydellä se tarkoittaa, ettei hän ole evoluutiossa ns. Niinhän se vain yksiselitteisesti on, muidenkin paljon meitä ihmisiä vanhempien eläinlajien parissa. Lisäksi on mielestäni syytä huomata, että homoseksuaalit miehethän eivät ole edes kiinnostuneita naisista seksikumppaneina ja päinvastoin , mutta heillä on monesti aktiivinen seksielämä.

Usein homoseksuaalit miehet ja naiset päätyvät rakkaansa kanssa muodostamaan perheen, jossa on lapsia. Masturbaatio on keksitty, joten miksi he eivät tyydyttäisi itseään, kuten tähänkin asti. Minä kuolen yksin surullisena ja hyljättynä. Voi kumpa olisin syntynyt naiseksi, saisi seksiä, parisuhteen, lapsia ja lapsenlapsia, eikä tarvitsisi pelätä kuolevansa yksin johonkin pieneen vuokraluukkuun.

Voin kyllä ymmärtää, mutta hyväksyä en, että se tapahtuu juuri minulle. Että juuri minun elämäni on määrätty onnettomaksi. Ja kuten sanoin, jokaisella luuserimiehellä on äiti, joka joutuu poikansa tuhon vierestä seuraamaan.

Ehkä hän ymmärtää silloin tuon evoluutiollisen seikan Tässä puhuu nainen, joka on ainakin hetkellisesti saanut tiedostavan kosketuksen ytimeensä.

Yhteiskuntamme on valinnan edessä: Taannummeko esi-inhimilliseen järjestelmään, jossa vain eliittimiehet kantavat kortensa yhteiseen kekoon? Vai palautammeko sen yhteiskuntajärjestyksen, joka motivoi melkein jokaisen miehen talkoisiin, kunkin kykynsä mukaan? Mun mielestä evoluutio on siitä kaukana. Miehenä uskallan kuitenkin väittää, että harva mies etsii seksiltä vain ja ainoastaan ejakulaatiota. Seksi on miehelle paljon enemmän.

Se on yhteistä aikaa naisen kanssa, kosketuksia, suukkoja, toisen tuoksun haistelemista ja tapa osoittaa rakkautta. Paljon enemmän kuin pelkkä masturbaatio. Jos näin on kuin Mies 24 väittää, miesten kannattaa tuoda sitä esiin hieman enemmän ensikohtaamisissa. Minun kokemukseni on se, että miehet haluavat vain seksiä ejakulaation tähden ja vielä mahdollisimman nopeasti. Jos baareista hakee vain yhden yön suhteita niin sitä saa mitä tilaa, jos vain on tarjolla.

Parisuhteet vaatii vähän enemmän, lähinnä aikaa. Huomaathan, että evoluution ansiosta rumakin mies on yleensä naista vahvempi. Jos mies lyö ulkona yksin kulkevalta naiselta tajun kankaalle, raahaa lähimpään puskaan ja raiskaa, niin ei se meitä kiinnosta. Hyväksytään se, eikös niin?

Luonto on antanut kaikille miehille hyvin tehokkaat keinot jatkaa sukua. Nyky-yhteiskunta vain on luonut keinotekoiset säännöt, jotka ovat kääntäneet miehen ja naisen luonnollisen aseman päälaelleen. Hanna, sinulleko parillinen Hanna, sinulleko parillinen elämä on ennenkaikkea seksiä ja suvunjatkamista? Ja miehen, joka ei "ole evoluutiossa ns.

Tuostahan näkyy se, että näet miehet VAIN seksiä kaipaavina eliöinä, aivan kuin mies ei lainkaan tarvitsisi läheisyyttä ja luottamusta, turvaa jotka myös seksiin parhaimmillaan sisältyvät. Jos sinä elät miehen kanssa parisuhteessa, mahtaa olla kylmää kyytiä.

Melkeinpä voisi kuvitella, että sinulla voisi teettää orjatöitäkin. No, työpaikat on täynnään alitehoisia puurtavia miehiä, joiden elämästä puuttuu muut asiat. Masentuneita, alitehoisia miehiä erotetaan firmoista päivittäin tai he itse eroavat ja mahdollisesti tilalle ei saada nopeasti ketään riippuen vähän alasta. Useimmissa firmoissa tulehtunut tilanne nakertaa henkilöstöä ja johtoporrasta vuodesta toiseen.

Kuitenkin pidetään mekkalaa ja yritetään kaataa Euroopan yhtenäistymiseen perustuvia järjestelmiä. Päivitellään sitä, kuinka kansakunnan yhteiset kolikot kulkeutuu maahanmuuttajille, arkadianmäelle tai ulkolaisille järjestelmille jotka ovat nekin aiemmin toimineet paljon paremmin. Kymmenien miljardien potti, joka menetetään kotimaan menetetyssä innovaatiossa, kasvavissa yksinäistymiseen liittyvissä mielenterveysongelmissa ja epäterveessä yhteisöllisyydessä jää paljastamatta, koska naiset loukkaantuisivat siitä.

Maailman on ennenpitkää tultava yksilöä tukevaksi, oikeasti sivistyneeksi, innovatiiviseksi ja toisaalta luontoa säästävämmäksi paikaksi. Fysiikan lait kyllä pyyhkii kartalta ihmiskunnan, joka elää päättömästi pelkkää sosiaalista hyväksyntää ja valtion etua ajatellen, vääriä ihanteita varten, eikä toisinpäin.

Se, että naiset synnyttävät kaikkien näiden vuosien ja eläinkuntien vaiheiden tällaisia miehiä, joiden seksitarpeita ei kannata tyydyttää onkin toinen juttu. Naisethan saavat menetellä asian kanssa miten haluavat. Mutta se on eri asia, kuinka kauan pantataan sitä tosiasiaa, että nykynaiset kaatavat tämän yhteiskunnan sivistysjärjestelmänä. Ja että sekin on tosiasia, ettei syrjäytyneen miehen kannata elättää yhteiskuntaa.

Ja ettei se ole edes mikään velvollisuus. Itselläni on muuten tyttöystävä, enkä aio jatkaa sukua. Suosittelisin ennemmin sadomasokismin lisäämistä. Saadaan paremmin tätä ihmisten valtapuoli tutkinnan alle.

Eihän eläinmaailmassakaan Eihän eläinmaailmassakaan jokainen uros saa pariutua. Urokset kisaavat keskenään siitä kuka on alfa ja saa naaraan. Mutta eläinmaailmassa on Mutta eläinmaailmassa on sallittua käyttää kisassa enemmän konsteja. Urokset tappavat toisiaan soidinmenoissa ihan arkipäiväisesti. Ihmisellä on tähän niin paljon pitkään ja hartaudella kehitettyjä apuvälineitä, että matseissa tulisi tahattomia ruumiita oikein urakalla.

Tiikeri taas tappaa naaraan pennut, jotta pääsisi mahdollisimman pian siittämään uusia. Haluammeko me ihan oikeasti hakea toimintamallit luonnosta? Itse nykyisin oikeastaan mittaan naisen arvoa siinä tuleeko juttelemaan minulle ilman että itse teen aloitteen. Kun on päässyt aloitteen kohteeksi kyllä sitten suhtaudun hyvin ystävällisesti, niihin tavoiteltuimpiin miehiin kun en kuulu.

Murrosiässä tein itsekin joitain aloitteita, mutta yleensä minut torjuttiin. Hauskin muisto kuitenkin jäi kun tein kerran aloitteen mökkireissusta 2: Kaikki kieltäytyivät heti, mutta mietittyään asiaa 3 päivää he ilmoittautuivatkin mukaan tulijoiksi. Sanoin, että "ei nyt enää ehdi". Eläinmaailmassa on itseasiassa hyvin monenlaisia malleja, joita ihmiset eivät ikinä sulattaisi, eikä sivistyneessä mallissa tällaistakaan pitäisi. Mutta nyt täytyy lähteä yksityislääkärille.

Rakkaus on kaupankäyntiä Rakkaus on kaupankäyntiä siinä missä kaikki muukin elämässä - miksi se on niin vaikeata myöntää? Jos olette rehellisiä itsellenne - miehet sekä naiset - niin toteatte, että tottakai teillä on kriteereitä ja toiveita parisuhteenne toista osapuolta kohtaan Tuntuu myös, että hieman sekoitetaan vellit ja puurot kun puhutaan samaan aikaan seksin- ja parisuhteen saamisesta.

Olisi kummankin sukupuolen terveellistä tehdä lista siitä mitä nyt ylipäänsä on hakemassa Ihmisen suurimpia tarpeita ravinnon ja lämpimän luolan jälkeen on suvun jatkaminen aivoissa näin asiat kulkevat ollaan sitten kuinka lapsia vastustavia tahansa - itsellä ei yhtään lasta enkä ole koskaan niitä halunnutkaan Nainen voi synnyttää yhden lapsen kerrallaan noin kerran vuoteen ;D ja mies taas siittää uusia vaikka joka yö.

Edellämainitusta erosta johtuen vaikka kuinka olemme muuten kehittyneitä yksilöitä biologia ohjaa edelleen kriteereitämme. Tästä syystä miesten ja naisten parin suhteen laatimat kriteerit poikkeavat toisistaan niin paljon. Niin tekee sekä miehet että naiset. Pitäisi vain uskaltaa olla rehellinen itselleen, että mitä haluaa ja mitä on itsellä tarjota. Jos lähden ostamaan farkkuja niin mietin minkälaiset haluan ja myös minkälaiset sopivat minulle parhaiten, niin, että minulla on niissä hyvä olla, mutta näytän myös hyvältä.

No aivan samoin toimin kun valitsen kumppania. Mietin mitä hänessä täytyy olla, että minulla on hyvä olla ja näytän hänen kanssaan hyvältä: D On myös oltava itsekritiikkiä riittävästi Jos minulla ei ole rahaa riittävästi, niin en toki varasta farkkuja vaan tsekkaan löytyykö halvemmista yhtä hyvän näköiset.

Jos ei löydy niin olen ilman - täytyyhän elämässä olla muutakin sisältöä kuin sopivat kalliit farkut Minulla on oikeus ja velvollisuuskin valita kriteereideni mukainen puoliso, mutta jos sellaista ei löydy, niin en ryhdy inisemään - kaikkea ei voi saada!

Ehdottomasti tämä rakkaus on aivan samanlainen kauppatavara kuin mikä tahansa muukin. Jos miettisimme yhtä tarkasti kumppanin hankintaa kuin vaikkapa auton hankintaa, niin uskoisin avioeroja olevan paljon vähemmän.

Kannattaa siis miettiä haluaako vain villin ja hauskan näköisen kesäauton vai läpi loskan vievän turvallisen farmarimallisen. Ei se kumppanin löytäminen ole todellakaan kiinni iästä, koulutuksesta, ulkonäöstä - kunhan kriteerit on omiin lähtökohtiin ajateltuna realistiset. Ja rehellisyyttä ja kunnioitusta sitä kauppatavaraa kohtaan - että uskaltaa kertoa mitä etsii ja haluaa. Tuntuu vain siltä, että rakkaudenkin suhteen nykyihminen haluaisi saada kaiken heti tässä ja nyt Siinä suhteessa rakkaus on erilainen kauppatavara elottomaan verrattuna, että se vaatii sopeutumista, kompromisseja, omien kriteereiden säännöllistä tarkastamista, itsensä jatkuvaa kehittämistä.

Oletteko siihen valmiita - te kaikki jotka itkette rakkauden perään. Hienoa, että ainakin joku Hienoa, että ainakin joku naisista näkee asian näin. Ongelma on siitä monimutkainen, että se herättää runsaasti sisäisiä tuntoja. On avautumista, vasta-avautumista, sisäisiä tuntoja sekä neuvoja, kuinka "nyhveröt" miehet parantavat tilannettaan parisuhdemarkkinoilla. Nämä argumentit kuitenkin jättävät varsinaisen ongelman varjoonsa.

Ongelma ei ole, että jokin miesryhmä jää vaille seksiä, vaan että ryhmä on suuri ja sitä ei ole tunnistettu. Voi myös olla, ettei sitä haluta tunnistaa yhteiskunnallisessa keskustelussa, koska sen argumentoinnissa nähdään sovinistisia piirteitä.

Kun ryhmä on riittävän suuri, on sillä myös yhteiskunnallinen vaikutus. Meillä ongelma on kuitenkin pieni esim. Suomalainen mies heittäytyy helposti aptatiaan, alkaa käyttää ongelmatilanteessa päihteitä ja lopulta yleensä juo itsensä hengiltä jättäen jälkeensä helvetillisen laskun yhteiskunnalle, jonka jokainen meistä maksaa.

Kiinassa tilanne on kuitenkin miljoonan nuoren turhautuneen miehen kanssa jo niin megalomaaninen, että kommunistinen puolue näkee tilanteen yhteiskunnallista vakautta uhkaavana asiana. Koska puolueella ei "ainakaan toivottavasti" ole pyrkimyksiä laajentaa valtapiiriään ja heittäytyä imperialistiseen politiikkaan, ovat turhautuneet nuoret miehet valtiollinen uhka. Siellä on esitetty näkemyksiä, joiden mukaan prostituoitujen määrää pitäisi saada huomattavasti lisättyä, jotta kyseinen ihmisryhmä saataisiin pysymään jotenkin aisoissa.

Ongelmana ei siis yhteiskunnan kannalta olekaan se, että joku ei pääse nauttimaan parisuhteen iloista, vaan useimmat niistä, jotka eivät pääse tähän tilaan joko syrjäytyvät tai radikalisoituvat ja aiheuttavat ongelmia yhteiskunnalle.

Vaikka asia tulee nyt esille, kyseistä ongelmaa on kautta aikain ratkottu mitä moninaisimmin konstein. Järjestetyt avioliitot, hedelmällisyysriitit, uskonnot, jotka ovat kahlinneet naisten valinnanvapautta pariutumismarkkinoilla jne. Olemme nyt tilanteessa, jossa naisten valinnanvapaus pariutumismarkkinoilla on parantunut, mutta miesten kohdalla tätä ei ole tapahtunut olennaisesti eikä vapautta lisäämällä tule paranemaankaan, ellei sallita absurdia tilannetta, jossa väkisin makaaminen tai raiskaus ei ole rangaistava teko sillä rajoituksella, että kestää alfauroksen selkäsaunan.

Amerikan intiaaneilla oli vastaavaan ongelmaan mielestäni nerokas ratkaisu niin sivistyksellisesti kuin yhteiskunnallisestikin. Nuoren aikuistumisriittiin kuului "tulilinnun" vastaanotolla käynti. Kyseinen suuressa arvossa pidetty naispuolinen shamaani kertoi ja näytti käytännössä nuorelle miehelle kuinka naista liehitellään, käsitellään "kun tilanne on käsillä" ja lopulta harrasti seksiä kyseisen nuoren miehen kanssa. Vastaavaan ideologiaan perustuen ryhmä naisia perusti avaramieliseen hollantiin firman, joka hoitaa maksua vastaan saman asian.

Palveluun kuuluu harjoituksia ihan illallisesta naisen kanssa, hyväilyharjoituksiin sängyssä ja lopulta seksiä. Tulokset näiden ATM uroiden kanssa ovat ilmeisesti olleet melko hyviä, vaikka seassa onkin jonkin verran täysin toivottomia tapauksia. Mielestäni olen itsekin joskus 5 - 10 vuotta sitten kuulunut tähän ATM ryhmään. Omalla kohdallani ongelma oli suuri mysteeri joka nainen oli yhdistettynä nyhveryyteeni.

Ikonisoin naiset liiaksi pyhimuksen mentaliteetilla varustuiksi neitsyiksi. Kun lopulta mysteeri sitten purkautui ja tajusin kuinka samanlaisia naiset olivat seksuaalisine haluineen ja läheisyyden tarpeineen, ei ongelmia naisten kanssa ole ollut.

Tämän mysteerin purkuun ei riittänyt nippu yhden yön suhteita, vaan yksi riittävän kokonaisvaltainen ilta johon liittyi tutustumista etkoilla, mukavaa yhdessä juhlimista baarissa ja suoraviivainen sänkyyn kellistäminen tytön suostuessa tulemaan luokseni yötä. Vastaava tilanne ei varmaan ole kaikilla ATM miehillä, mutta hollantilaisnaisten menestys bisneksessään osoittaa, että tämä on varmaan yksi innovatiivinen tapa pienentää ATM ryhmää suhteessa muihin ryhmiin.

Koska yhteiskunta oletti minun käyttävät 0,5 - 1 vuoden elämästäni sotilaalliseen kouluttautumiseen ja tarvittaessa kuolemaan isänmaan puolesta, olisin myös n. Ehkä olisikin aika lopettaa seksityöläisten sekä seksiä ostavien kiristys tasa-arvon nimissä, ideoida sillekin osa-alueelle uusia toimintatapoja ja tuoda ilmiö yhteiskunnallisen suunnittelun piiriin.

Ja nyt seksityöläisillä en tarkoita ihmiskaupan uhreja.. Koska näkemykseni todennäköisesti tarkoittaa jurputusta prostituutiosta, niin sanon jo etukäteen, että ajatelkaa intiaaniyhteisön "tulilintua" - yhteisössään erittäin arvostettua henkilöä. Tämä tarkoittaa, ettei maksullinen seksi ja prostituutio tarkoita automaattisesti kaikkia sen lieveilmiöitä, elemme asenteillamme aja alaa sellaiseen asemaan, ettei sieltä löydy kuin epätoivoisia hyväksikäytettyjä sekä gangstereita, jotka aikovat saada maksimaalisen hyödyn tilanteesta.

Ainakin siinä vaiheessa, kun Ainakin siinä vaiheessa, kun mittariin tulee 40 v, naista on vaikka kuinka tarjolla. Ei tarvi olla kuin vähän tanssitaitoinen, osata hieman jutella ja katsoa silmiin, niin seuraa riittää.

Tietenkin alkoholia pitää ottaa niin vähän, että myös selvinpäin olevan naisen kanssa kehtaa jutella. Hyviä seurustelutarjouksia olisi koko ajan, mutta kun on kotona tuo oma puoliso, joka ei vaihtamalla taida parata. Itse kun totesin tilanteen Itse kun totesin tilanteen että kun kotimaasta ei kumppania löydy, pakkasin kimpsuni ja kampsuni ja muutin maisemiin jossa miehelläkin on vara valita. Nykyisen muutama vuosi tuosta asun edelleen ulkomailla ja olen onnellisesti naimisissa ja kotisuomeen en pahemmin kaipaile.

Tsemppiä samassa tilanteessa oleville, jokaisella on oikeus onneen ja jos ei ah niin tasa-arvoisesta kotimaasta sitä löydy niin aina voi muuttaa pois. Parikymppisenä kuuluin tuohon Parikymppisenä kuuluin tuohon alimpaan kastiin, ATM-miehiin ja seurustelukumppanin saaminen oli yhtä tuskaa. Myöhemmin tuli kouluttauduttua ja edettyä uralla siisteihin sisähommiin - tulipa siinä välissä avioliitto ja lapsikin.

Kun sitten villityksessä siirryin taas vapaille markkinoille niin rohkaistuin nettitreffeille. Tein sen kuitenkin harkiten panostamalla profiiliin ja kuvaan. Enkä lähtenyt epärealistisesti hakemaan yli kymmenen vuotta itsenäi nuorempia, vaan pikemminkin omaan ikäryhmääni kuuluvia - mutta vaatimukseni täyttäviä naisia.

Ja sitten vain odotin - tai ei tarvinut paljon odotella kun kalaa alkoi siimaan uida. Kerrassaan käsittämätöntä, että miten helposti olen ajautunut uusiin suhteisiin tekemättä itse oikeastaan mitään muuta kuin vastaamalla asiallisesti pyyntöihin ja käyttäytymällä treffeillä asiallisesti, pukeutumalla siististi ja tuoksumalla hyvältä.

Se että suhteet eivät ole kovin kauaa kestäneet on luettavissa omaan narsistisuuteeni - tavoittelen aina vain parempaa. Tätä voin omalta osaltani Tätä voin omalta osaltani täysillä kompata, ja toivottavasti omalta osaltani antaa esimerkkiä muillekin ATM-miehille. Ja olen varmaan tiukkapipoinen, kun mulla ei ole kaverina bilsanmaikkaa joka käy ruotsissa Summasummaarum, hieno juttu, saa vanhankin tolaltaan! Aaaargh mitä käsittämätöntä paskaa!

Alan uskoa siihen teoriaan, että vain viidesosa ihmisistä kehittyy elämänsä aikana periaatteellisen moraalin tasolle. Mutta antoisaa vapaaehtoismissiota kaikesta huolimatta! Kai ne saa jonku ilmotuksen, jos niiden kommenttia kommentoi, että voin käydä tylyttämässä niitä myöhemmin, kun vaan pystyn vielä niiden sanoihin palaamaan??

Mä en itseasiassa edes tiedä miten niistä ilmoitetaan jos ei ole rekisteröitynyt käyttäjä - mä saan tietysti kaikki ilmot kun omalla nimelläni!! No siis kyllä sun nyt vaan pitäs myötää vihdoin ja viimein kaikille, että tosiaan kaikki eteentulevat miehet viet sänkyyn ja muutenkin lähi-itään menossa avustushommia tekemään vaan ja ainoastaan sen takia, että haluat uutta tuoretta ja käyttämätöntä munaa.

Eihän sulla missään nimessä voisi olla mitenkään muunlaisia motiiveja kun kerran katsoo sun seksuaalihistoriaa, ei vaan ole mahdollista: No sviddu kun en tätä ite ole aikaisemmin tajunnut! Sitä munaahan ei saa yhtään helpommin lähempää ja vähemmän henkensä uhalla: No eihän saa kun kato oot jo kolunnut kaikki miehet kotimaassa läpitte ; Pakko siirtyä suuremmille vesille lol.

Mutta joo, ihminen on ihmeellinen ja ihmeelisellä logiikalla varustettuja nämä sinua palautteella lähestyneet. Uskooko joku vielä todellakin että tää blogi on muuta kun kirjoittajan mielikuvitusta ja toiveunta Onhan tämä nyt ihan selkeästi mielikuvitusblogi, jolla kalastellaan lukijoita. Sivussa vähän mainostellaan tuotteita, jos tilaisuus tulee.

Monille tuntuu olevan vaikeaa tajuta, ettei seksuaalinen aktiivisuus ja avoimuus estä rationaalista ajattelua. Ehkä se on kylmän ja protestanttisen Pohjolan oire - esimerkiksi Ranskassa seksuaalinen aktiivisuus tuntuu äänestäjien mielikuvissa kulkevan käsi kädessä vaikutusvallan ja päätöksentekokyvyn kanssa. Joka tapauksessa, mene ja tee unelmiesi duunia, ihastu jos ihastuttaa ja nauti kokemuksesta!

Lähi-itä kirjoitetaan Lähi-itä ja Kaukoitä on Kaukoitä. Menikö ihon alle vai? Minä olen kerran langennut paikalliseen mieheen. Ensimmäisen ja ainoan hyväntekeväisyysreissun aikana. Keep Up the track record, Gurl! Toivon että hyväntekeväisyystesi jää oikeasti sille tarkoitetulle tasolle. Ettet vaan lankea, niin kuin viimeksi. Edelleen naurattaa tämä holier than thou- ajatus.

But live it and love it, won't ya! Tosi hurjia kommentteja olet saanut. Olet rohkea ja sinnikäs, että kirjoitat tylytyksestä huolimatta. Minua hämmästyttää, kuinka paljon Lähi-idän ja avustustyön asiantuntijoita sun blogiin on eksynyt! Vai ovatko sittenkin "asiantuntijoita" Voiko vanhempi henkilö käydä lukemassa vanhainkodissa lehteä, jos hänen puolisonsakin on vanhus ja he harrastavat kotona seksiä? On kummallista, että vain tietynlaiset ihmiset tuntuvat olevan oikeutettuja ja sopivia tekemään hyvää.

Ihan tarkkaa täsmennystä esim. Onneton on se, joka sellaisen yrittää laatia, sillä ei osu varmasti oikeaan. Hyvää voi tehdä myös väärin. Näin tapahtuu silloin, kun autetaan kuulijan mielestä väärää ihmistä, väärä koiraa, väärää hyväntekeväisyysjärejstöä. Ei tunnu löytyvän oikea kohdetta, jolle hyvän tekeminen olisi aukottomasti hyvä kaikkien mielestä. Opin tämän silloin, kun lahjoitin silmälasini hyväntekeväisyyten, olin roisto, idiootti ja sinisilmäinen. Erään mielestä silmälasit olisi pitänyt mielummin heittää roskiin.

Vapaaehtoistyöni kohde on vanhus, ihana sellainen, mutta sitten kysytään, että miksen ole vapaahetoisena jollekin muulle? Pahinta on hyväntekijä, joka kuitenkin kuvittelee olevansa jotakin ja ehkä jopa parempi kuin muut, epäilyttävää on Mikäköhän logiikka olisi ollut tuon roskiinheittämisen taustalla?

Ei voi kun suu auki taivastella joskus maailman menoa. Harvoin tulee Raamattua lainattua, mut välillä tekee niin mieli huutaa vaan, et heittäköön synnitön sen ensimmäisen kiven.

Moniko kivi lentäisi kun ihan oikeasti asioita katsottaisiin? On vaan niin helppo pönkittää omaa egoa lyttäämällä muita. Ihanaa vaan, kun saa kuull kirjoittajasta muitakin juttuja, tyhjän huutelijat kun eivät uskalla tehdä samaa. Tässä on tietysti taustalla se, että minua saa yrittää lytätä, itsehän olen osani valinnut kun kerran nettiin kirjoittelen.

Siis, jestas sentään, aikuiset ihmiset. Puumis kirjoitat hyvästä asiasta ja oonkin jo, 3 vuotta? Oot avoin, rehellinen ja annat sellaista näkökulmaa, mitä monet eivät anna. Se että uskallat puhua ääneen tästäkin asiasta tekee susta vain mielenkiintoisemman. En kykene ymmärtämään näitä slutshaming kommentteja tai ylipäätään kenenkään tuomitsemista erilaisen elämäntavan vuoksi.

Puuh, en osaa edes pukea sanoiksi tätä joidenkin ihmisten typeryyttä! Mut hei, toivottavasti pääset Puumis työhön joka sykähdyttää! Ymmärrän kommenttien antajia siinä mielessä, että on hyvin vaikeaa nähdä oman elämänpiirinsä ulkopuolelle. Mielestäni on ihailtavaa, että haluat lähteä auttamaan "omalla kustannuksella" sinne missä apua tarvitaan. Ilkeät kommentit kertovat enemmän näiden ihmisten suppeista elämänpiireistä, joissa vuoden skandaali on naapurin Pirjon kännipusu pikkujouluissa entisen heilan kanssa.

Mikään ei ärsytä arvostelijoita enemmän kun oman intuition toteuttaminen. Taas joku "trendikäs" suominäätä kuvittelee olevansa oman elämänsä Carrie Bradshaw. Mutta fiktiotahan sä oletkin, jonka viihdearvo on 0, roskaa. Banaalia tekstiä, jonka joku typerys sitten ottaa tosissaan huoraamisensa ja pettämisensä tueksi. Siis mitä mä just luin?????

Mistä näitä nettikommentaattoreita oikein sikiää?? Mee ja tee hyvin! Sinulla on paljon annettavaa ja aito auttamisen halu! Halusin vastata tähän kommenttiin, mutta tajusin, että en keksinyt mitään, joka ei olisi sisältänyt sanontaa "isäs oli ku sua teki ja äitis on vieläki". En ole ennen kommentoinut ja olen satunnainen lukija.

Luin kuitenkin pöyristyksissä muutama päivä sitten viime postauksen kommentteja enkä voinut käsittää mitä aivopieruja sieltä sinulle suollettiin. Aivan täydellinen vastaus sinulta ja hyvin feministinen kannanotto. Törmään miesvaltaisella usein siihen että raikuliluonteeni ja huonon huumorintajuni perusteella minunkin oletetaan menevän usein pillu edellä.

Se ei ole totta ja avoin luonteeni ei tee minusta yhtään epäammattitaitoisempaa. Toivottavasti meidän kaltaiset ihmiset tulevat viemään naisten seksuaalikeskustelua eteenpäin ja joskus tulevaisuudessa ei tarvitse enää miettiä sitä millainen nainen pitäisi yhden muotin mallilla olla.

Minulla sattuu olemaan naisen elimet ja hormoonit mutta yksilöllisyyteni tulee jostain ihan muista jutuista. Eikä minua yhtään hävetä tuoda sitä esiin ihmisille vaan viihdyn nahassani joka usein tekee toisten mielessä hieman epätavallisempia ratkaisuja kuin toiset. Mun mielestä on aika jännä huomata, miten paljon slut shamingia edelleenkin esiintyy, ja tässä keskustelussa kiinnitin myös huomiota vastapalloon "mutta mitä jos kyseessä olisi nelikymppinen mies..

Siitä myös täällä , ks. Tuolla myös menee homman feministinen aspekti aika hyvin ohi. No, jos kyseessä olisikin nelikymppinen mies, ei sitä mun mielestä saisi tuomita yhtään sen kiivaammin, enkä usko että kukaan, joka tavallaan hyväksyy tai ainakin ymmärtää suhderakennettani, tuomitsisi sitä nelikymppistä miestäkään sen enempää kuin muakaan.

Ainut vaan, että tähän on päinvastaisessa asetelmassa jo ns. Ja tämän takia näistä jutuista pitää keskustella ja niistä pitää puhua. On mielenkiintoista, miten nainen voidaan näköjään vieläkin tuomita seksuaalisuutensa takia; että se seksuaalisuus tosiaan heijastetaan koko persoonaan. Joo toi työhaastattelukohta oli kyllä niin absurdi! D Täytyy muistaa seuraavassa haastattelussa ihan oma-aloitteisesti ottaa puheeksi oma seksuaalihistoria, ihan vaan varmuuden vuoksi..?

Et oo tainu saada munaa vähään aikaan kun oot kun perseeseen ammuttu karhu. Kyllä se suu tukkeutuu kun saat kunnolla munaa suuhun. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin.

Liity yhteisöön » tästä. Edellinen juttu Seuraava juttu. Kommentit Aivan huipputeksti, Puumis! Kiitos itsellesi tästä kommentista! Jos pääset hakuprosessista läpi niin rekkalastillinen onnea matkaan! D  Kiitos sinulle myös! Eikö tosiaan kukaan nainen näkisi tuollaisen miehen käytöksessä mitään moralisoitavaa?

Nostan hattua aikomuksillesi, ei minusta olisi lähtemään konfliktialueelle. D Nyt kun sanot, niin onhan tuo loogista. Ei mennyt, ja postauksen motiivi aukeaa sisälukutaitoisille. Heh, joo - koirat haukkuu ja karavaani kulkee.. D No toki ovat.

Paljon enemmän kuin pelkkä masturbaatio. Se, että sinusta tuntuu ettet ole fyysisesti viehättävä? Kyllä se suu tukkeutuu kun saat kunnolla munaa suuhun. Ymmärrän kommenttien antajia siinä mielessä, että on hyvin vaikeaa nähdä oman elämänpiirinsä ulkopuolelle. Niin pinnallista kuin se onkin, todella harvoin Suomessa tulee vastaan ketään haluttavaa johon ihastuisin, jonka kanssa voisin kuvitella seurustelevani ja jopa harrastavani seksiä!