Seuraa kuopiosta homo suomi24 seksi

seuraa kuopiosta homo suomi24 seksi

...

HOMOSEKSUAALISEEN BIG KALU DEITTI VIRO

SEXSI HOMOSEKSUAALISEEN SUOMI SEX TUBE

Kuopiossahan on 2 uimahallia, kummasta tässä tästä kyseisestä hallista on kyse, siitä hannes kolehmaisen kadulla sijaitsevasta hallista vaan siitä petosentiellä sijaitsevasta lippumäen uimahallista? Jonkinlainen yksityisyys se on oltava julkisillakin paikoilla vaikka siellä alasti ollaankin suihkussa ja saunassa niin ei se silti tarkoita sitä, että sinne mennään tuijottelemaan muita. Ja uimahallit on kaiken ikäisille Ja oikeesti mikä teitä vaivaa kun jokainen joka käy uimahallis tuijottelees niin tuntuu olevan naimisis naisen kanssa??!?!?!

JOSSEI ole onnellinen liitto niin sen saa aina mitätöityä ja sitten voi siirtyä vaikka niihin miehiin. Just, tämä nimim järkyttävää käytöstä on päivänselvä katkeran vaimon kirjoitus, kun miehen uintiharrastus ei ole hänen mielestään hyväksyttävää.

Sulle "Järkyttävää käytöstä" Tämä palsta ei ole heteroiden piipshow! Olen suvaitsevainen kaikkia kohtaan, mutta ehdottelemaan ja ahdistelemaan ei tarvii uimahallissa tulla.

Yritin yhdellekin vanhalla ihramahalla tehdä selväksi että ei sen pikkutuhmat jutut kiinnosta, ja sama kaveri tuntuu olevan joka päivä jotain jopa 15 kesäisiä poikia jututtumassa. Jyväskylän AaltoAlvarissa oli samanlainen, joka lopulta jäi kiinni ja sai käräjillä tuomion lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Oli runkkaillut itseään murkkuikäisten nähden, joku oli pelästynyt ja narauttanut, loppui sekoilu siihen. Minusta se on aivan sama katseleeko saunassa toisia vai ei.

Paistipäivt on edelleen voimassa, nykyisin vaan kyseisinä päivinä toimiat keskiviikko ja varsinkin, huom varsinkin perjantai! Perjantaisi pikkupirkot siellä pikku siidereissä kelluu ja on muuten varmasti silmän ruokaa. Itselläni ainaki todella hyviä kokemuksia. Kuntosali "Spinning" pyörään jäänyt ilotippa jos toinenki. Siis Perjantaisin klo Kyllä sitä nuoretkin kattoo vanhempia: Minä ainaki tykkaa katsoa kun mies ui ja käy sauna.

Minä tukkaa sauna se muistuttaa kotia. Miesvartalo kaunis ja mielta kiihoittava. Asun olen kuopio melkein kusi vuotta. Joka viiko käyn uimahalli ja katsoa miehiä. Jopa romalaiset teki näin jesusken aikan. Näkeekö siellä ympärileikattuja koskaan aika harvinaista kai suomalaisilla sellanen. Eräs julkimo Yrjönka Eräs tarina Yrjönkadun uimahallissa. Menin halliin tietäen mitä hallissa puuhataan ja ajattelin jos löytää seuraa niin hyvä, mut saunon ja nautin saunasta ja uimisesta.

Olen välillä sieltä seuraa löytänytkin, tosin osaan diskreetisti seuraa etsiäkkin. En siis ole jokaisen hyvän näköisen perässä kuolaamassa, vaan näen katseesta tuijottamatta kuka on kiinnostunut kuka ei. Menin hallin isoon puusaunaan istumaan lauteille, porukka siellä oli aika paljon ja tilaussaunasta heteroseurueita. Väki väheni ja jäljelle jäi minä ja joku "hetero"kundi ja sit eräs nytkin tv: Tämä "hetero"kundi tunnisti tämän julkimon ja alkoi yleisestä mielenkiinnosta juttelemaan hänen kanssaan.

Tämä julkimo tulkitsi juttelun kiinnostuksesti ja alkoi runkkaaman "heterolle" suoraan. Kundi meni ihan noloksi ja sanattomaksi ja vaivihkaa häipyi nopeasti paikasta. En oo koskaan hävennyt niin paljon jonkun puolesta, mut nyt häpesin. Sen jälkeen oonkin sitä julkimoa inhonnut yli kaiken.

Mikä sika ja esittää niin fiksua telkkarissa. Tänään Kuopion Uimahallissa näin todella ison ja karvaisen miehen. No, tuumasin että mikäs siinä kun en miestä pitkilleen ollut saanut!

Perseeseeni mahtuukin ainakin kaksi tennispalloa! Mää työnsin äsken koripallon perseeseeni. Kerran vedin kuonoon yhtä sälliä kun rupes lähestyy kyl porukka nauroi ja kaveri häipy paikalta. Kyllä minustakin uimahallit ovat uimista varten eikä mitään muuta, toki pieni vilkuilu ei haittaa minua ainakaan, mutta siinä kun tullaan lähentelemään mennään jo aivan törkeyden puolelle.

Ja sit nämä jotka hakevat itselleen seksiseuraa voivat mennä Voguen puolelle, sieltä sitä seuraa saa varmasti jos vain on avoin eikä välitä iästä. Vogue on Suomen ainoa homosauna eli sauna jonne miehet menevät harrastamaan seksiä muiden miesten kanssa. Niin,kyllähän saunassa saa olla vapaasti ja katsella toisia. Ei siinä mitään pahaa voi olla,koska siellä ollaan yleensä alasti. Ja se kuuluu suomalaiseen kulttuuriin että saunotaan alasti.

Tosin se jos jotain katselu häiritsee,hänen pitää jäädä kotiin ja koittaa kylpeä yksin ja pimeässä eikä toisten seurassa. Surkeaa sellaisen niuhottajan elämä on. Olen käynyt Kuopion uimahallissa joitain kertoja,mutta mitään häiritsevää en koskaan siellä ole nähnyt tapahtuvan.

Tosin jollain seisoo jossain tilanteessa,mutta sehän on luonnollinen asia, eikä pitäisi ketään häiritä. Kun se on komeaa nähtävää joka haluaa katsoa,mutta eihän se ole pakko katsoa mitään jollai halua.

Miksi pitää valittaaa siitäkin. Ei se ainakaan mua häiritse jos mun kroppaa katsellaan. Itse kävelin Kuopion uimahallin suihkutiloissa ns. Ei siinä mennyt kuin pari minuuttia, niin yksi kaveri lähti perääni kulmasuihkuun. Siellä suihkussa kaveri otti munan poskeen ja runkkasi parissa minuutissa spekut naamalleen.

Siinä hän sitten suihkutteli ne pois ja jatkoi muina miehinä uimahallin puolelle uimaan. Itse lähdin siitä sitten kotiin tyytyväisenä ja pussien paineet vähentyneinä. Kayn itse aika ajoin Lippumaen uimahallissa.

Kylla minusta on kiva katsella jos joku pesee paikat tarkasti ;-. On myos kiva huomata kun vanhemmat herrat katselee. Siina alkaa sitten itsellaankin jo seisomaan. Annan sen kylla nakya suoraan: Nimimerkki mikä lie Kiinnostavaa keskustelua Kuopion uimahallista ja homoudesta, sillä keskustelu on kuin luvulta. Onko Kuopion homous tosiaan tirkistelyä uimahallissa? Muualla homot kouluttautuvat ja elävät kuten muutkin. Kuten olen tehnyt itsekin.

Olen homo, ja elän onneksi Helsingissä, sillä homous ei ole täällä "uimahalltasoa", kuten se on Kuopiossa.. Kaiketi kirjoitit jostain fantasiasta, vai kirjoititko? Jos et kirjoittanut, en halua kuulla vastaustasi! Käyn aika usein kuopion uimahallissa saunoen ja uiden. Enkä ole huomannut mitään ongelmaa siinä jos siel on gay miehii tai poikii.

Ja missä muualla voi paremmin saada kaverin kuin uimahallissa jos molemmat kohtaa toisensa siellä? Ja kuinka kaunis voikaan olla miehen vartalo jos sen oikein tulkitsee. Itse olen bi mies ja tykkään kaiken ikäsistä miehistä.

Ja uskon että bi gay mies ja nuori saa enemmän elämästään irti jos tykkää myös miehistä. Heteromiehet ei sitä voi tajuta kuinka ihana on mies josta tykkää ihan vain kaverina? Moi, aika alkeellista fantasiaa. En mäkään runkkaile altaassa ja katso muijien perseitä kun he uivat edelläni "pelkissä bikineissä" tms.

Enkä mä uimarannallakaan ole kulli kovana mittailemassa. Kai sitä nyt on chatit ja muut keksitty, sopikaa treffit siellä. Kai sitä on jokaisella kamerakin jos haluaa kulleja mittailla Mielestäni on kuitenkin niin,että kun olet sairaalassa vaikka sinulla ei ole mahdollisuutta normaalilla tavalla seksualisuuteen sen tiedän todeta.

Vankilassakin asiat ovat paremmin perhetapaamisen kautta mutta sairaalassa ei niinpä ohjauduin myös harrastamaan seksiä kavereiden kanssa ja minusta todella tasa-arvoista jopa ukkomiesten kanssa kuten itsekkin. Mielestäni tuo selipaatti hoitolaitoksessa tyrmää ja luo jopa ahdistusta elämäämme, kuitenkin mielestäni kaunista ja hyvää kavereiden kesken. On se ahistavaa käydä saunas siellä ku ylälauteel kaikki ällöttävät papat tuijottaa muna pystys.

Minä googlasin tietoja uimahallista ja päädyin tänne. Se on varma etten sinne saunaan mene, varmaan sperman mällissä kaikki lauteetkin? Pyyheen pidän ympärilläni ja pikavauhtia suihkun kautta kotiin. Ei sillä että minua kukaan katsoisi, ällöttää vain tämmöinen. Samaa mieltä mitä edellinen, jäi kyllä nyt uimahallissa käymättä. Homouden sallin toki, mutta älkää nyt jumalauta missään uimahallissa homostelko.

Minä kyllä kävin kerran Kuopiossa uimahallissa ja siellä joku kaljamahainen mies kertoi meille, ettei ymmärrä homoja, mutta ymmärtää heteroja ja lesboja. Seurusteleminen ajatuksena tuntuu kivalta, jonku kivan karvaturrin ei tartte ottaa kirjaimellisestu kanssa. Köllötellä sen kainalossa jne jne jne. Tosin torjui minut erittäin hienovaraisesti ja ymmärtäväisesti. Nettiseuraa en kyllä hae, enkä muutenkaan tällä hetkellä En osaa sanoa mitään kuopiosta kun en siellä asu. Eikö siellä kuitenkin asu lähemmäksi 80 tyyppiä, että luulisi sieltä ny muutama sinkkua herkullista heteron oloista homomiestä löytyvän.

Niiden löytäminen on varmaan sitten se vaikeampi asia: En sitten osaa sanoa, että kuinka moni ajattelee näin. Samaa mieltä olen kyllä, että mieluiten oppisin tuntemaan ihmistä paremmin ennen mitää aktiviteetteja. En ole ikäisesi tyylistä päätellen,mutta haluaisin keskustella kaltaistesi kanssa ,koska yhteistä on homous. Kuopion poika ,kerroit yksinäisyydestä,se jatkuu,jos et tule jollakin tavoilla esille.

Et tuonut edes esille sitä, minkälaista kaveria etsit. Jos näin piilossa haluat elää,et voi koskaan löytää häntä,jota rakastaisit. Ystäväni homo , ratkaise itsellesi,mitä etsit Tiedän että yksinäisyys jatkuu jos ei ole uskallusta tulla riittävästi tai edes sopivasti esiin kaapista.

Etsin juuri sellaista ihmistä jota voisi rakastaa, josta voisi välittää aidosti. Tosin ikää on vasta se kaksikymmentä, kai tässä vielä on aikaa etsiä rohkeutta tulla paremmin esiin. Sorrun varmaan liikaa stereotypioihin kun pelkään että minusta tulee samanlainen neitihomo jos tulen pois kaapista Kun minä tulin ulos kaapista, niin luulin, että nyt mun pitää näyttää homolta.

Nyt olen alkamassa löytämään oman tyylini taas, vaatteet alkaa olemaan taas mustaa, mustaa ja mustaa! Myös tukka tyyli on juuri vaihtunut. Kuulostat vallan hienolta ihmiseltä. Löydät varmasti vielä itsellesi samoin ajattelevan kumppanin. Tutustuttiin hiljattain mieheni kanssa oikein mukavaan poikapariin jotka ovat aika nuoresta seurustelleet, noin sinun ikäisestä. Kyllä niitäkin homoja on joita ei ulkopuolinen homoksi arvaisi. Työskentelen ammatissa jossa tapaa paljon ihmisiä päivittäin, ja tilastollisesti joka Kaapista tulo ei tee sinusta automaattisesti neitimäistä vaan olet samanlainen kuin aina ennenkin, sinä.

Tsemppiä ja onnea puoliskon metsästykseen? Olethan käynyt Ranneliikkeen sivuilla? Luulen,että olen oikeassa sanoessani: Sinä kaipaat rakkautta,jota toinen ihminen,mies,voi sinulle antaa,siis hellyyttä ,huolenpitoa,jne Sinulla ovat kauniit ajatukset Yö rakastamasi miehen vieressä on kuin taivas!

Sitä toivon Sinulle,oi Afrodite. Tule ulos kaapistasi ja etsi meitä! Minä voin olla aika varma, että ainakin joka kymmenes tai vähintään siis todella epätodennäköisesti joka kahdeskymmenes vastaan tulevasta miehestä kuuluu seksuaaliseen vähemistöön. Suomessa on vain surullista se, että harva ei vain uskalla tulla ulos kaapista.

Ja ne jotka tulevat, ovat yleensä näitä neiti- tai nahkahomoja. Mutta todellisuudessahan valta osa homoista on ihan normaaleja siis epävirallisesti ilmaistuna heteromaisia.

Sinun täytyy vain uskoa siihen, että joskus vielä se oikea sattuu kohdalle. Uskaltaisinkohan veikata, että eniten homoja löytyy sieltä missä heitä ei oleteta olevan, tiedättekö mistä puhun? Kaapissa suurin osa on tai ei ainakaan meteliä itsestään pidä! Muistuttaa kovasti mua mun tämänhetkisestä tilanteesta. Kiitos kuuntelenkin tätä loppu illan: Mutta tässä myös toinen hyvä surkutteluun ja itsesäälissä rypemiseen.

Ja tyyppikin on ihan herkku; Ja kevennykseksi tietoisku, Helena Christensen edusti Tanskaa vuoden Miss Universum kisoissa: Itse asun myös Kuopiossa avomieheni kanssa. En olekaan ikinä tuollaiseen ongelmaan törmännyt. Lähes kaikki tapaamani Kuopiolaiset homot seurustelevat tai ovat jo onnellisesti ajelehtineet "avioliiton" satamaan. Suosittelen, että käyt esimerkiksi Savon Setan järjestämissä bileissä.

Siellä ainakin löydät muita homoja. En kylläkään itse ole siellä ikinä käynyt, mutta tällaisen käsityksen olen saanut. Kysymys taitaa olla hyvin pitkälle siitä, että minkälaisista palveluista olet seuraa hakenut.

Itse löysin oman ukkoni tuolta treffimestasta osoitetta en enää muista. Sielläkin tosin tuli kamalasti nuita seksiseura ilmoituksia, vaikka hain ihan tositarkoituksella. Oletkos muuten harkinnut kaapista ulos tuloa?

2. heinäkuu suomi24 kuuma seksi erektio hieronnassa musta kulli härkä ja skorpioni haitat antti tuisku homo treffi palsta thaihieronta turku live seuraa leina ogihara seksivideoita seksi chatit brasilialainen vahaus kuopio thai hieronta. con c kuppikoko rapumies rakkaus tatuointi kouvola varkaus thai seksi ale pub wilma ähtärin yhteiskoulu homo poika rakastelu videot siveysvyö kokemuksia seksi suomi24 taxi kuopio numero seuraa helsinki hotmail salasanan vaihto sex. lokakuu Tarkoitan sellaista asiaa, kun aikoinaan eräs Kuopiolainen Ja hyvä niin, vaikka itse homo olenkin, niin en voi sietää ajatusta siitä että ollessani jos seuraa itselleen haluaa, niin etsikää rakkaat ihmiset sitä jostakin muualta! .. ei niinpä ohjauduin myös harrastamaan seksiä kavereiden kanssa ja minusta.

SUKKAHOUSU FETISSI TUPAKKA GAY FETISSI