Seuraa rovaniemi varma homoseksuaaliseen orgasmi

Tällaisia oikeita naisia vain on entistäkin harvemmassa myös meillä Suomessa. Hyvä ehdotus tämä Eikö kouluissa, joissa oppilaat ovat jo 16v, voisi järjestää myös oppitunteja asian tiimoilta. Nettiin suorat lähetykset kuinka tytöt puhkovat kalvojaan ja pojat spruittailevat, opettajat voi avustaa, varmasti kiinnostaa heitäkin. Taitolaji, naisethan ne nimenomaan kyselee "onko se hyvä sängyssä". Poika voi sitten esittää todistuksen ja sanoa että 9.

Ja tyttö että 10 , annan myös anaalia ja imen loppuun saakka ja pidän siitä todella paljon. Kyllä itsetunto voi teininä romahtaa, monella näin käykin ja se on oikeastaan aika normaali ja ohimenevä vaihe.

Kaikki teinithän miettivät itseään,omaa muuttuvaa kehoaan ym. Teini-ikä ei kuitenkaan kestä ikuisesti, aikuiseksi tulee kasvaa ; ei angstissa kannata rypeä koko ikäänsä. Oli minulla riittämättömyydentunteita teininä, minua oli kiusattu paljon ala ja ylä-asteella henkisesti kuin fyysisestikkin. Lisäksi sairastin yhtä vakavaa sairautta tuona aikana, jäin lapsena jopa orvoksi kun äitini kuoli auto-onnettomuudessa ollessani 4- vuotias Ei minulla ollut poikaystävää teininä.

Ei vaikuttanut itsetuntooni, keskityin opiskeluun ja jätin kaverini lopettamaan opintonsa ja pamahtamaan paksuksi en tosin väitä että näin aina menee. Seurustelin ekan kerran vuotiaana ja tuo mies on nykyinen aviomieheni jota rakastan yli kaiken: Nyt olen vuotias ja mitään en elämässäni vaihtaisi.

Eli kun siihen oikein "asennoidut" kun tykkäät tuosta termistä niin käytetään nyt sitä niin et jää surkuttelemaan turhia. Ei lasta voi velvoittaa kasvamaan jonkin manuaalin mukaan, hankkeessa nimenomaan riistetään lapselta oikeus ja vapaus kasvaa ja kehittyä luonnollista vauhtiaan, omaa tahtiaan aikuiseksi.

Miksi lapsille halutaan tyrkyttää seksiä? Anna lapsen olla lapsi! Joillakin itsetunto ei parane ja näistä tulee syrjäytyneitä. Ei naisilla ole samanlaista ongelmaa, joten et voi tietää. Ei opetusjärjestelmä tyrkytä seksiä lapselle, vaan hänen oma kehonsa. Opetusjrjestelmä vain pyrkii antamaan tukea. Mitä enemmän sitä annetaan, sen parempi.

Jos sitä ei anneta, lapsi on helposti pulassa. Ihmisten on aika herätä sateenkaarimaasta ja tajuta, että eivät lapset ole ikuisesti lapsia ja että seksi tulee kuvioihin. Onhan se surullista kun lapset eivät harrasta enää söpöjä kotileikkejä vaan haluavat seksiä. Mutta lapset elävät itseään varten eivätkä ole tarkoittu vanhempien koristeiksi ja ihastelunkohteiksi. Sellainen on huono vanhempi, joka ajattelee omia tunteitaan enemmän kuin lapsensa tunteita. Lapsen tunteisiin kuuluu seksuaalisuus jo teini-iässä.

Hyvä vanhempi on sellainen, joka tukee lastaan näissä tunteissaan eikä yritä vähätellä niitä tai tehdä niitä mitättömiksi. Samalla väitteellä voidaan perustella 5-vuotiaalle taaperolle keinopeniksiä ja vaginoita, eihän esille ottamassasi näkökulmassa ole mitään järkeä.

Aikaa on myöhemmällekkin, miksi seksismi halutaan institutionalisoida? Anna lapsen olla lapsi ja kasvaa rauhassa! Ei lapsen tulisi olla kiinnostunut 9-vuotiaana seksistä, eihän se ole lainkaan keskeistä tuossa elämänvaiheessa. Heti pitää 16 vuotiaana olla tyttöjen ja poikien valmiita antamaan miehille hyvää.

Poika joka oppii antamaan vähän sitä peppaakin pääsee heti julkkispiireihin ja nuoruus on paljon hauskempaa. Pientä joustavuutta pitää olla. Tiesitkö, että jo 2-vuotias leikkii omalla peniksellään eikä siinä ole mitään pahaa. Penikset ja vaginat eivät vahingoita ketään. Kyllä sinä varmasti sen ymmärrät. Hyvä vaan että opetetaan jo nuorena nää seksiasiat. Itse en aikoinaan vuotiaana edes tiennyt miten runkataan.

Ja hyvä opettaa esim. Ei näitä kaikki tiedä jos ei opeteta. Kuule äläs nyt vähättele siellä tiedän hyvin mistä puhun, ei minullakaan ollut liuta miehiä kintereillä. En jäänyt kotiin nyhjäämään ja kauan kestikin kunnes löysin jonkun kiinnostavan joka oli myös minusta kiinnostunut. Itsesäälissä rypeminen ei auta ketään poikaseni. Älä sitä minulle kerro vaan niille lukuisille syrjäytyneille, joilla ei ole tyttöystävää.

Nuorilla miehillä ei riitä sekään, että joku on heistä kiinnostunut, vaan heidän pitää osata ilmaista oma seksuaalisuutensa. Tyttöjen pitää vain odottaa, että joku tulee lähestymään heitä. Heikkoitsetuntoisilla pojilla taas on hurjat lähestymispaineet. Teineillä on huono itsetunto koska aikuiset miehet eivät kerro heille että he ovat todella kiihoittavia. Pojillekin tekisi hyvää tietää mitä naapurin mukava perheenisä todellisuudessa tahtoisi hänen kanssaan tehdä. Ja tämä on tosiasia.

Myöhäisteinipojat kun tuppaavat olemaan kovin paljon kiihoittavampia kuin miesten kotona makaavat 50v lihavat vaimonsa. Tiedän monia naimisissa olevia miehiä jotka kertovat katselevansa mielellään poikiensa kavereita ei siis lapsia vaan Mutta tästä nyt ei todellakaan muutoin puhuta.

Pojat voisivatkin ruveta taas käyttämään kunnon Lewiksiä lököjen sijaan, näkyisi muodot paremmin meille vanhemmille miehille. Tytöt oppivat poikia nopeammin että seksillä tässä maailmassa pelataan. Näin se nyt vain menee.

Äidit opettaa muuta mutta tekevät itse päinvastoin. Kyllä tytöt sen huomaa. Ja tottahan se on, ei maailma miksikään ole muuttunut ja ulkonäkö merkitsee paljon. Aina on reittäpitkin menty uralla ja niin se on täällä työelämässä vieläkin.

Pikkuisen lirautat ja palkinto on oleva suuri henkilökohtaista lisää, etuoikeuksia, saa anteeksi yhtä sun toista Jotta opiskelijat; jos teillä on likaisia kuvitelmia maailmasta tulette huomaamaan että ne olivat pientä mitä todellisuus on. Tervetuloa maailmaan, teitä jo odotetaan! Häivy takaisin sillan alle paha paha trolli. Mutta "once you pop you cant stop No kerro sinä se heille jos heitä niin tunnet: Suoraan sanoen olen itse ruma nainen,minusta harva oli kiinnostunut.

MINÄ iskin mieheni, en jäänyt ruusuksi odottamaan että hän tuli luokseni, ehei en ollenkaan. Eli älä nyt yleistä, eivät ne asiat noin mustavalkoisia ole monenkaan naisen kohdalla, on pikemminkin harvinaista, mitä tuttujen juttuja olen kuunnellut että heitä joku lähestyisi. Oli miten oli, kyllä ne miehet syrjäytyvät enemmän.

Sitten voidaan miettiä syitä ja mahdollisia keinoja auttaa. Weird very weird Olen sitten vissiin ollut aika outo nuori ja lapsi kun en seksiä kamalan paljoa kelaillut Ei minun kehoni minua pakottanut panemaan teininä. Tai sitten käytän vain liikaa yläpäätäni alapään sijaan? Ei lapset ole ikuisesti lapsia mutta pitääkö sitä lapsuutta ja nuoruutta lyhentää entisestään? Kyllä joku aina niitä uusia veronmaksajia tänne ponnistelee. Käytin kättä parillakin 'tekniikalla' ja lisäksi nain tyynyä: Opetin nämä sitten heti muillekin ja neuvoin myös tutuille tytöille kuinka voi pitää hauskaa ja 7-vuotiaana maistoin ensimmäisen kerran saman ikäisen pimppiä.

Kyllä teltat heilui kesäisin, monenlaista kokeiltiin siinä vuosien aikana, -vuotiaana sormet, suut ja kielet oli jo usein pelissä. Ja silloin sitä tuli jo rakastuttua vulvan tuoksuun, pyllyihin, nuolemiseen, suuteluun. Olen nykyään aikuinen eikä lapset kiinnosta, aikuiset kiinnostaa.

Selvennykseksi kun täällä on niin pösilöä porukkaa usein. D Täysin normaalia tuollainen kaikki heräävä seksuaalisuus kaikki onkin tuon ikäisille, tutkia maailmaa avoimesti voimakkaat yksilöt heräävät varhain ja tutkivat rohkeammin ehkä kuin mitä jotkut muut yksilöt. Siinä ei ollut mitään väärää, ja ei ole laitonta eikä millään tavalla 'normaalille' kehitykselle vaarallista tuon ikäisten olla ikäistensä kanssa.

Tällaista tapahtuu kaikkialla ja se on Normaalia ja Luontoa. Sitä ei saa aikuinen mennä keskeyttämään, sinne raivoamaan ja keskeyttämään, huutamaan ja jopa rankaisemaan! Lapsille pitää antaa omaa aikaa ja rauhaa kehittyä itse tutustumalla itseensä. Jotkut taantumukselliset yhteisöt tosin yrittävät estää seksuaalisuuden normaalin kehityksen ja lykätä kaiken sinne parikymppiseksi; 'tosiuskovaiset' muka-"kristityt" ovat toki sitä mieltä että kannattaa olla neitsyt ikuisesti ja fantasioida vain Jeesuksesta mikä on aika kinkya itse asiassa.

Monet hukassa olevat vanhemmat jopa rankaisevat lapsia masturboinnista. Voi vaan miettiä kuin tukahdutettuja fetisistejä taitavat monet lapsien piiskaajat, hakkaajat ja tukistajat olla. Masturbointi on lapsen ja nuoren oma asia, joka ei kuulu aikuiselle.

EI saa kieltää lasta tutustumasta omaan kehoonsa! Sellaiset kiellot ja rangaistukset jos mitkä vahingoittavat psyykkisesti. Itselleni kävi 10 -vuotiaana niin että isäni tuli illalla huoneeseeni raollaan olleesta ovesta, juuri kun olin juuri mennyt jo peiton alle nukkumaan mutta en vielä ollut unessa vaan täysillä runkkaamassa Noin juuri Aidosti Järkevän Aikuisen on toimittava tuollaisessa tilanteessa.

Ei niin kuten jotkut sairaat vanhemmat tekevät, eli alkavat huutaa! Ja sitten rankaisevat ym. Muuten, 'hauska' historiallinen juttu: Kellog's -murojen kehittäjä oli uskonnollinen fanaatikko, ja murojen syönnin yhtenä 'terveysvaikutuksena' pidettiin sitä että se vähentää tai sen toivottiin vähentävän masturbointihaluja 8D - Eipä tainnut toimia! Pornoa näin ensimmäisen kerran 10 -vuotiaana, ei mitenkään järkyttänyt vaan tuntui hyvältä kun syvät kiihottumisen aallot alkoivat levitä värähtelyinä ympäri kehoa ja selkärangassa virtasi kundalini-energia.

Jotkut luokkalaiset muistaakseni harrastivat yhteisrunkkailuja videoita katsoessaan, itse en ollut siinä mukana. Jälleensyntyvän, kehossa asustavan hengen matka täällä alkaa syventyä silloin, ja se on herkkää kehitysaikaa - kehityksen kautta joka ilmenee kullakin yksilöllä eri iässä! Selittäen seksuaalisuuden vaikeat asiat, selittäen hyvät ja syvät puolet, kertoen rehellisesti ja antaen henkistä tukea. Vastaten kysymyksiin asiallisesti ja syvästi.

Avointa keskustelua eikä 'aikuismaista' auktoriteettipelleily tai 'sotilaskuria'. Yhdessä voi katsoa myöskirjoista miten asiat ovat, tai voi antaa nuorelle kirjoja itse luettavaksi. Silloin syntyy avoimet keskusteluvälit, mikä on todellisen kasvatuksen ydin. Eikä mikään pellemäinen komentelu, mitä iso osa ihmisistä jostain syystä valitettavasti harrastaa. Varmaankin miehillä ainakin armeijan 'sivistävää' vaikutusta. Silloin joskus -vuotiaana lähes kaikki luokkalaiseni ja rinnakkaisluokkalaiset puuhailivat seksin parissa sen eri muodoissa, se oli myös iso ja jatkuva puheenaihe 'yllättäen': Kolmannen luokan luokkavalokuvissa kaikki on vielä 'kohtalaisen' rauhallisia, neljännen luokan valokuvissa monilla jo silmät kiiluu kun sekä tytöt että pojat yrittää kuvauksen aikana käpelöidä toisiaan.

Siihen aikaan kaikki melkein puuhasteli aina jotain tai puhui seksistä ja siihen liittyvistä jutuista mä ja muutama muu puhuttiin tosin myös kirjoista ja tietokonepeleistä ja musiikilevyistä 8D , mutta kaikki ei tosin puuhastellut välttämättä koulupäivän aikaan kun oli niin skitsot ja neuroottiset reksit ja kyttäävät opettajat. Silloin koulussa muutamat tytöt tosin menivät usein vessan nuolemaan ym. Ja jotkut tytöt menivät pojan jotkut myös yläasteelaisten poikien kanssa vessaan,eikä pelkästään pussailemaan.

Psykerokki soi patterimankoista välitunnilla ja vessassa. Kielisuutelua ja pyllyjen puristeluja oli kyllä meidän koulun käytävät täynnä jo silloin kun luokka ja rinnakkaisluokkalaiset oltiin siinä 11 -vuotiaita, oli muodostunut jo joitakin parejakin jotka seurustelivat, silloin se seksuaalisuus räjähti voimakkaasti esiin, kaikki kuunteli myös eri bändejä ja alkoi tapahtua jakoa eri alakulttuureihin - edellisellä luokalla oli vielä vähän hieman rauhallisempaa, tai oikeastaan vaan piilossa touhut.

Koulun jälkeen kun monet menivät kavereille ja sielläkään ei olleet vanhemmat vielä tulleet töistä, niin kaikenlaista mukavaa tapahtui: Jotkut oli innostunut nuolemaan kunnolla pyllyä ja monenlainen suuseksi muutenkin oli aika yleistä.

Ja yökylässä kun oltiin, niin joskus oli kyllä jo todella nautinnollista, kun oli vaikka monta yhtä aikaa toisiinsa tutustumassa. Siinä iässä sitä itsekin oli niin kiimassa jatkuvasti, että jos tyttöjä oli huoneessa, niin tuntui että niiden tuoksu tuli kaikkialle Eli taas Luonto, feromonit ja hormonit toimivat.

Ja kyllä pojatkin touhus poikien kanssa, ei siinä ollut mitään sen ihmeellisempää, Luonto vaan ilmentää itseään monella tavalla, ja kyllä ne feromonit ja hormonit siinäkin vaikuttaa, kun ei seksi ole vain 'heteroseksi' suvunlisääntystarkoituksessa, vaan sillä on yhteisöllisesti paljon muitakin funktioita.

Ja tavallaan kaikki ihmiset ovat Luonnostaan bi-seksuaaleja, jos kuoritaan kulttuurin ja uskomusten ehdollistumat ja kerrostumat pois. Ja elävät bi-seksuaalit jos ketkä jalostavat kulttuuria ja geenijatkumoja. Kotibileitä piti monet jo vuotiaana, juuri siinä iässä sekin villitys alkoi.

Itse kuten muutkin viisaat vältin alkoholit, se ei kiinnostanut eikä sen tyyppinen sekoilu. Onneksi oli kotibileitä jo silloin missä alkoholi ei ollut keskiössä. Taas kyse on siitä löytääkö itselleen tarpeeksi laadukkaita kumppaneita. Ei ihan kenen tahansa kanssa kannata olla, oli itse sitten minkä ikäinen ihminen tahansa, vaan sellaisten ihmisten joiden kanssa on hyvät värähtelyt, jotka tuntuvat kehossa. Yökyläilyjen lisäksi ovat muistoihin syvästi piirtyneet kaikki kesäleirit, jotka olivat kaikkien silloisten ikäisteni hormonit ja feromonit hyrräten kehittyvien olentojen ihaninta elämän aikaa, odotettuja huippuhetkiä!

Siellä sitä tutustuttiin omaan ja vastakkaiseen sukupuoleen kunnolla. Ja sitten ne jotka jo nai tuossa iässä, niin siinä joukossa oli monenlaista porukkaa, sekä pojissa että tytöissä. Eri ihmiset teki erilaisia juttuja. Jotkut tytöt jotka naivat eivät halunneet menettää neitsyyttään, joten he halusivat että pyllyä naidaan.

Jotkut tytöt innostuivat siitä sitten myös aika paljon. Ja kaikki nämä tilanteet - Luonnollisesti, täysin normaalia kehitystietä. Tällaisia lapset ja nuoret ovat. Eivät ehkä kaikkialla, mutta tälla tavalla ihmis-eläin-olennot käyttäytyvät, ei sille "voi" mitään. Eikä se edes ole huono juttu vaan täysin normaali osa yksilöiden ja yhteisöjen kehitystä!

Joitakin ihmisiä vain skitsottaa ajatus että ihmiset ovat oikeasti seksuaalisia AINA. Joka paikkakunnalla ja maassa ei tietenkään ole sama juttu, kaikkialla on erityispiirteensä. Suomessa on selkeästi alistettuja ja suorastaan psykoottisen uskonnollisesti seksuaalisesti repressoituneita alueita Todella rankkaa, että jotkut vanhemmat saavat alistaa lapsensa ja nuorensa ihan sekaviin seksuaalikielteisiin olosuhteisiin.

Sellaisiin, joissa on joko väkivallan uhka tai todellinen vaara myös, koska rangaistukset kuuluvat "opetusmenetelmiin", kun kerta niin rankkojen asioiden kuin "synnin" kanssa ollaan tekemisissä Mutta niin, Luonto elää omalla painollaan Karma toimii yhä hyvin sijaissovitusoppi ei valitettavasti ole totta, wake up ja ihmisolennot heräävät omaan kehollisuuteensa kuka milloinkin, jotkut eivät valitettavasti koskaan Ihmisen seksuaalisuus on kuin Kukkivaa Luontoa, ääretöntä fraktaalimaista kauneutta, biodiversiteettiä parhaimmillaan.

Ja ihmisen yksilöllinen ilmentyminen tässä kentässä on parhaimmillaan Siunaus hänelle itselleen ja myös läheisille ihmisille. Monimuotoinen, Kukkiva Luonto, Villi Puutarha joka saa haarautua ja kasvaa Vapaasti - ilman pelkoa että tulee sekopäinen puutarhuri ajelemaan - saa villiintyä ja kasvaa rauhassa! Juuri siten miten Vapaus on! Tällainen tämä kulttuuri on; täysin Luonnollista, että seksuaalisuus elää, vaikka uskonnolliset yhteisöt ja niille aikoja sitten perustaneet valtiot jotka silti ovat 'uskonnollisia' jossain määrin kuten luvulle kaipaava perus -Suomi yrittävät repressoida ja oppressoida ihmisiä.

Kaikkien ihmisten tulisi mielestäni lukea ranskalaisen filosofin Michel Foucaultin teos 'Seksuaalisuuden historia' löytyy kirjastosta! Jos ei paikkakunnaltasi löydy, pyydä kirjastonhoitajaa tilaamaan teos sinne.

Vaadi kirjastossa myös nuorisolle suunnattuja seksuaalivalistuskirjoja esille, sekä tietokirjoja että fiktioita, esim. Michel Foucaultin 'Seksuaalisuuden historiaa' kannattaa pistää muutamakin kopio näkyville, se on sen verran hienoa tavaraa ihmisen menneisyydestä ja kehityskaaresta - tärkeä kirja ihan ihmisyyden ymmärtämistä myöten; kirjan luettuaan saa laajan näköalan siihen mitä on olla Ihminen - että moni varmasti lainaa sen kunhan vilkaisee infoa mitä se sisältää.

Foucaultin teoksesta tulee esiin se, millaista ihmisen seksuaalisuus on ollut kautta aikain, ja kuinka hienon monimuotoista se on!

Yksi toinen asia mihin ihmiset voisivat tutustua, on eläinmaailma: Silloin ymmärrätte, että seksuaalisuus on laajaa ja monimuotoista luonnossakin, ja myös 'siellä' ikään kuin me emme olisi osa Luontoa [kuten monet ajattelevat] - mutta mehän olemme Itse se Luonto! Heh, kyllä muuten homoilee ja lesboilee. D , aika peruspornoa se oli silloin, nykyään netistä pomppaa huomattavasti tuhdimpaa tavaraa ihan jossain pop-upeissa kuten kaikki tietää. Mutta 'peruspornoa' silloin, kuten tavallaan myös sitten heti pian löydetyt John Holmesit, joista kuitenkin ihmeteltiin että miten voi olla niin iso penis, että kasvaako meillä sellaisiksi ja että eikö se voi sattua joihinkin naisiin?

Se tuntui silloin jo luonnolliselta ajatukselta eikä mitään penis-skitsoja tullut: Myöhemmin tajusi että jotkut tytöt ja pojat tykkäävät isommista, toiset taas eivät; että on yksilöllisiä mieltymyksiä maailma täynnä, pitää oppia ymmärtämään ja hyväksymään ihmisten omat tiet ja viehtymykset, ja löytämään sellaisia kohtaamisia ja ihmisiä joissa kemiat sopivat täysin yksiin, eli sellaisiin että molemmat tykkäävät aidosti siitä millainen toinen on.

Tällainen tämä tämä maailma on. Ei sitä pidä, eikä voikaan sensuroida. Olin oppinut 'surffailemaan' orgasmin aalloilla, en lauennut heti neuroottisen nopeasti vaan opettelin pitkittämään ja syventämään orgasmia tämä auttoi myöhemmin ensimmäisissä yhdynnöissä, ei heti lauennut, vaan oppi syventymään kumppanin rytmiin ; olin jo oppinut senkin, että ei pidä koko ajan laueta, vaan on hyvä olla 'välipäiviä', ja on hyvä löytää omalle keholle sopva rytmi: En alkanut selibaattiin, mutta opettelin ensin olemaan kiimoissani rauhassa vaikka viikon, ja nauttimaan sitten.

Näin opin tuntemaan kehoani ja sen toimintoja yhä syvemmin. Seksinovelleja lukiessani nautin niistä mielikuvituksen ja pranan http: Ja syvemmät orgasmit, jostain syystä. Opettelin sitten totaalisesti rentoutumaan, ja saavuttamaan syviä koko kehon orgasmeja. Samoin tutustuin myös pyllyyni ja sieltä lähteviin todella syviin värähtelyihin; uusi ekstaattinen maailma avautui. Masturboinnin kautta kehoon tutustuminen johdatti minut sitten myös syvemmin tutkimaan kehon mysteerejä, joten aloitin joogan ja meditoinnin eri muodoissa jo 14 -vuotiaana ja olen sen vuoksi nykyäänkin todella hyvässä kunnossa.

Jooga ja muut vastaavat somaattiset harjoitteet parantavat ihmisen kunnon lisäksi hänen seksielämäänsä, koska näin ihminen oppii täysin kehonsa toiminnot ja nautinnot. Ja kun on oman kehonsa kanssa 'sinut', niin pystyy myös nauttimaan toisen ihmisen kehosta ja tuottamaan toiselle nautintoa syvemmin, koska on herkistynyt toisen ihmisen tuntemuksille ja kehon kielelle niin syvästi.

Kun henkisesti herkistynyt mies nuolee naista, pääsee hän mukaan naisen rytmiin, ja pystyy aistimaan naisen tuntemuksia, ja pystyy tuntemaan miltä naisesta tuntuu, ja mistä hän pitää. Parhaimmillaan tässä tapahtuu ihana Tajuntojen yhtyminen. Aina ei tarvita penetraatiota. Yhtyminen voi olla myös vaikka sylikkäin tai vierekkäin lepäämistä, ja syvää ekstaattista rauhan yhteyttä. Seksuaalisuus kun on todella monimuotoista!

Tantra on syvää seksiä, joka lähtee juuri kahden ihmisen herkästä tutustumisesta toisiinsa rauhassa - ja kuinka tuo kaikki voi lähteä kukoistamaan ekstaattiseksi rakastavaksi yhteiselämäksi, elinkumppanuudeksi, joka jatkuu myös sitten kun kehoja ei enää ole.

Tantra on se todellinen 'avioliitto' partnerin tai partnereiden välillä, todellinen 'avioliitto' ei ole 'kristillinen' repressio. Ja kyllä me poikienkin kesken leikittin: Ensimmäisen kerran olin varsinaisessa yhdynnässä ikäiseni naisen kanssa kuitenkin 'vasta' 18 -vuotiaana. Olin oppinut jo nuorena ajattelemaan itsenäisesti, ja se on aina kantanut.

En mene huonojen ihmisten mukaan. Pitää olla nirso ja arvostaa vain laatua seksinkin suhteen. Pitää osata aina valita seuransa! Pitää opettaa, että seksiä voi harrastaa vaikka turvallisen ystävän kanssa mieluummin kuin jonkun tuntemattoman. Ystävän kanssa seksi voi myös olla todella ihanaa ja syvää. Nuorille on hyvä myös opettaa, että tuntemattomien kanssa pitää olla varovainen, tavata aina ekan kerran julkisilla paikoilla, kahvilassa esim.

On tärkeä myös opettaa, että känninen seksi ei ole parasta seksiä, ja että kännissä tulee monesti tehtyä asioita jotka eivät sitten tunnu kivalta jälkeenpäin. Voi tulla tehtyä asioita joita ei oikeasti haluakaan. Siitä aloittaen, siitä sitten edeten syvemmälle ihmisen monimuotoiseen seksuaalisuuteen, se on välillä hurjaa ja välillä lempeää - aina rakastavaa.

Näin parhaimmillaan, ja siihen pitäisi pyrkiä. Edeten siihen, mitä haluaa, ollen kuitenkin ennakkoluuloton. Elävä värähtelevä-välähtelevä ihminen ei tyydy huonolaatuiseen seksiin, tai rutiiniseksiin. Valitettavan moni ihmisten liitto kariutuu siihen että on joko huonolaatuista seksia tai "ihan ok" -rutiiniseksiä. Mutta niin, joka ihmisellä on omanlaisensa kehitystie ja omanlaisensa nopeus tai hitaus, siksi ei voi eikä saa yleistää. On ehdottoman tärkeää valistaa viimeistään -vuotiaana lapsia seksuaaliasioista.

Sen ikäiset ovat monet jo ihan täydessä vauhdissa. Ei ole mitään mehumeininkiä. Eli valistusta - ei pelottelua - kaikissa 'isoissa asioissa' mieluummin "liian aikaisin" kuin liian myöhään. No niin, nyt kaikki nukkumaan. Eikä huudeta niin kuin uskovaisten sekopaikoissa, että "Kädet pois peiton alta". Voi laittaa ihan vapaasti ne kädet peiton alle jos haluaa ja olla omassa rauhassa.

Nautinnollisia hetkiä kaikille, myös teille hysteerikoille. Toivon että tutustutte kehoihinne! Se parantaa kiukkuisuuden ja elämänlaadun! Ja muuntaa tajunnantilan - ja maailmankuvan! Vielä vinkki kaikille seksuaaliterveyden kannalta. Kannattaa muuten lopettaa kaiken lihan syönti sen kaikissa muodoissa.

En ole vegaani, koska kehoni nauttii ja pysyy terveenä luomumaitotuotteilla kaikille tämä ei sovi, tiedän. Liha on ihmisille tavallaan hormonaalinen päihde, mutta inhottava siksi että siihen liittyy toisen olennon kärsimys. Ihminen myös huumaantuu verestä, veren himosta. Jotkuthan tykkäävät pihveistään verisinä, mikä ei ole kauhean hyvä juttu. Lihalla jos millä saa päänsä solmuun, kehonsa huonoon kuntoon ja tukkoon, hormonhyrränsä täysin kyljelleen ja kaiken lisäksi liha ei sula kunnolla vaan aiheuttaa pahimmillaan monia sairauksia valitettavasti.

Sen vuoksi Todella suosittelen lihansyönnin lopettamista kaikille, sillä on monia äärimmäisen hyviä vaikutuksia seksuaalielämään kin! Seuraavan linkin takana olevann sivun kuvailema ruokavalio on sen tyyppinen millä olen itse elänyt pitkään ja pysynyt hyvin terveenä: Lisäksi sivulta voi lukea ihmisten kysymyksiä ja vastauksia niihin - selaamalla niitä huomaat ehkä että kysymykseesi on jo olemassakin vastaus, koska asia on vaivannut muitakin!

Pientä tuo kouluopetus on. Kysykää lapset mummoiltanne mitä tekivät hippiaikoihin. Varmasti jää suu auki. Ja nyt nuoria suojellaan. Muutoinkin koko "lapsuus"käsite on melko nuori, jostain luvulta, 40 vuotta vanha. Sitä ennen ei mitään "lapsuuksia" ollut, elämä on aiemmin tullut kerralla silmille. Itse olen luvulla syntynyt ja tiedän, ettei omilla vanhemmillani mitään "lapsuutta" ollut.

Pitäisi muistaa se mikäli ajat muuttuvat ja tämä v omituista rauhaiseloa päättyy tai muuttuu. Ja lapselle on parhaaksi ettei häntä mitenkään ylisuojella. Sillä tukahdutetaan kasvu ja kehitys, siksi juuri näitä kotona makaavia ja työhön kenties enää koskaan kykenemättömiä nuoria on. Erityisesti tämä on äitien syy. Mikäli vuotiasta vielä pidetään lapsena niin metsään mennään ja pahasti. Irti pitää osata päästää. Olen ollut huomaavinani että nuorison moraali on parempi kuin hippi-aikaan.

He puhuvat asiat asioina mutta osaavat myös elää asiallisesti. Kauheesti ihmiset tuntuvat pelkäävän tekopeniksiä ja vaginoita. Ei niissä oikeasti ole mitää kamalaa ja niillä on hyvä opettaa anatomiaa ja seksuaalista käyttäytymistä. Käykää vaikka tuolla katsomassa, ei ne pure. Eivät pure joo, mutta hei Varsinkin kun suurimalla osalla noista teinipojista ei oo varmastikaan värkit vielä kunnolla oikeaan kokoonsa edes kehittyneet!

Ois voinu olla vaikka keskikokoa pienempi Ja entä tuon tekovaginan ulkonäkö? Ei ole edes realistinen! Siinähän ne taudit vasta leviääkin? Entä sitten kun opettaja ei huomaa mitään, eikä tajua tuota lelua pestä? Ja sitten jatkuu taas opetus ilman että muut oppilaat tietävät, mihin koskevat.

Niinpä, jos olisi vaikka muovinen korva tai nenä, mutta kun on penis ja pimpsa. Ihmisen anatomiaan kuuluvia osia kaikki, silti eräitä toimintoja ja osia häpeillään. Ei ihminen vietteineen ja vaistoineen muuksi muutu, vaikka vain pimeässä peiton alla oltaisiin, koskaan näkemättä kunnolla toistensa vehkeitä. Ite oon 17 ja kyllä kaikki lelut kelpaa ja ilmaset kortsut on vaan plussaa.. Toivottavasti nänä jutut nyt olisiviat 8.

Jos pienille lapsille alakoululaisille tälläisiä selittää niin mitään hyvää ei seuraa. Lisää alkaa 8 vuotiaat miettimään seksiä ja kohta jo 13 vuotiaat menettävät neitsyytensä ja miettikää nyt Nyt jo saa kuulla tarpeeksi tyhmiä juttuja 10 vuotiaiden naapureiden suusta ja sehän vaan lisääntyisi tämän myötä. Niin eihän se mikään ikäkysymys aina ole. Vaikka moni olisikin kiinnostunut jo 6. Täytyy myöntää, että nämä keskustelut kuulostavat aivan paluulta pimeään keskiaikaan. Ihmettelen kovasti, minkä takia seksistä pitää tehdä tabu.

Nuoria ja myös lapsia seksi kiinnostaa ja minusta on aivan oikein antaa tietoa, varsinkin kun painotuksena tuntuu olevan raskauksien ja sukupuolitautien ehkäisy. Suuri osa tuntuu ihmettelvän, että mitä tuo keinovagina tekee paketissa - varsinkaan kun ei ole edes aidon näköinen. Samoin ihmetellään myös makukondomien löytymistä tästä paketista. Tuliko kenellekään mieleen, että seksitaudit tarttuvat myös suuseksin välityksellä? Paketista löytyy ohje, kuinka tehdä kondomista suoja, kun annetaan suuseksiä naiselle.

Siksi voisin kuvitella, että tuo tekovagina paketissa on mukana, voi siis testata sitä kondomin käyttöä myös "naiselle", ei vain peniksen kanssa. Kaikki jotka uskaltavat myöntää itselleen, että on maistellut tavallista kondomia, syystä tai toisesta, tietävät ettei se makuhermoja kutkuttele, jolloin houkuttelevampi vaihtoehto on jättää kondomi käyttämättä kokonaan.

Siksi mielestäni on hyvä kertoa, että ns. Jos nämä keinot ehkäisevät nuorten sukupuolitauteja, paketti on onnistunut loistavasti. Enkä nyt tarkoita, että näistä tarvitsee puhua alakouluikäisille. Oikeaa tietoa, oikeaan aikaan. Fakta on se, että nuoret harrastavat seksiä, myös sitä suuseksiä, halusivat vanhemmat sitä tai ei.

Luulen, että vähemmistöt ovat huolissaan nuoresta karjastaan, joka on nyt innostunut kokeilemaan ja siksi nuo tekovaginat ja kondomit naiselle. Sexitaudit ovat ärhäköityneet ja alkaneet levitä naistenvälisessä sexissä. Jos tällä yritetään vähentää teiniraskauksia, pieleen menee.

Nostaa vaan mielenkiintoa sexistisessä maailmassamme ryhtyä kokeilemaan käytännössä, miten homma hoituu, kun teoriat tiedetään. Sexiohjelmat, elokuvat, internet, katujen seksikaupat, kauppojen sexilehdet jne.

Sexin kaunistelun lopettaminen voisi ennemminkin toimia, jos sitä markkinoitaisiin sen haittojen ja vaarojen puolelta eli siis täysin eri asenteella medioissa, kuin nykysin. On selkeää tieteellistä näyttöä siitä että mitä enemmän tietoa jaetaan seksivalistuksella, sitä enemmän se vähentää sekä raskauksia, raskauden keskeytyksiä, että myös sukupuolitautien leviämistä. Ihminen on elänyt tässä kulttuurillisesti sivistyneessä maailmassa jo kymmenen tuhatta vuotta.

Silloin ei ollut elokuvia, seksiohjelmia, internettiä, ei kauppoja, ei seksilehtiä. Siitä huolimatta se ei poistanut seksiä, eikä varsinkaan teiniraskauksia, sillä ihmisten keskimääräinen elinikä oli vähän päälle 30 vuotta, jolloin lapset piti tehdä heti kun murrosikä ja seksuaalinen kiinnostus alkoi! Jos sinäkin jättäisit sen Raamatun satujen lukemisen vähemmälle ja alkaisit ihan oikeasti lukemaan oikeaa tietoa maailmasta, silloin voisit oikeasti tietoon perustuen keskustella siitä mikä on hyväksi ja mikä pahaksi.

Vaikka sinä et pidä seksistä tai seksuaalisuudesta, mikä onkaan syysi, onko se sitten "seksuaalinen estyneisyys", mikä on mielenterveyden häiriö, vai aseksuaalisuus, mitä sinulla ei viestisi perusteella voi olla, se ei tarkoita sitä että muut olisivat samanlaisia mielisairaita kuin sinä. Jaa, että pedofiliaa, raiskauksia ja prostituutiota on nyt saman verran kuin aikaa ennen miekka. Afrikka on varmaan huono valistus vertaus maa, mutta siellä menee kulttuurissa välinpitämättömyys sexiasioissa, naisia raiskataan ja taudit leviää, oli kumeja tai valistusta, niistä ei välitetätä.

Aidsia jopa levitetään tahallaan. Tässä sinun ylistämässäsi sivistyksen ajassakin on, missä ihminen elää yli 60 vuotta? Seksuaalisuus on minusta noussut aivan liian pinnalle nykyaikana, puhuttiin siitä sitten liian vähän tai paljon yhteiskunnassa. Väittäisin, että ihmiskunta tuhoutuu seksuaalisuuteensa tällä vauhdilla. Maailmassa on sotia ja luonnon mullistuksia enemmän kuin koskaan.

Taloudet heittelehtii, eikä sille mahdeta mitään. Mihin se vielä johtaakaan. Maailma kehittyy teknisesti kyllä, mutta niin kehittyvät ongelmatkin vielä enemmän, uusimpana ilmentymisen nettikiusaaminen, lapsi ei ole kotonaankaan enää turvassa. Ihmisyys ei kehity samassa suhteessa. Tässä uudessa hienossa maailmassa heikoimmat kärsivät yhä enemmän, vaikka eletäänkin pidempään. Minusta sinun kannattaisi tiedelehtien sijasta lukea enemmän Raamattua, Jumalan Sana ei muutu, niin kuin tiede ja maailma muuttuu ja siinä on pelastus tämän kaiken ihmisten järjettömyyden keskelle.

Lukisitte edes jutun ennen kuin tuomitsette! Seksuaalivalistus on tärkeää, ettei tule yllättävää raskautta joka voi johtaa aborttiin. Psykiatri Martti Paloheimo kirjassa. Psykiatri Martti Paloheimo käsitteli kirjassa "Ota tai jätä - äänetön kevät" tapausta, jossa nuori alle vuotias nainen päätyi raskauden keskeytykseen. Kirjan luvussa "Äänetön kevät " Paloheimo kertoi tämän naishenkilön kirjoittamista tuntemuksista ja kokemuksista päädyttyään raskauden keskeytykseen.

Hän ei ollut pinnallisesti ajatteleva ja tunteva nainen, eikä suinkaan mikään kevytmielinen ihminen. Hän oli ollut huumautumiseen saakka rakastunut mieheen, josta olisi voinut tulla lapsen isä. Hän oli tiennyt senkin, että sukupuolinen yhdyselämä ilman preventiivitoimenpiteitä saattaisi johtaa raskauteen. Hän oli kuitenkin tuntenut, että, muulla tavalla hän ei olisi voinut antautua rakastamalleen miehelle.

Se ei olisi ollut hänen mielialansa mukaista. Hän halusi kuulua tuolle miehelle kokonaisesti. Hän oli nyt tämän onnettomuutensa keskellä tullut tietoiseksi syvästä alitajuisesta tarpeestaan saada lapsi. Hän oli aina pitänyt lapsista, mutta ei ollut koskaan tajunnut miten kiihkeästi hän tosiasiassa oli kaivannut lasta itselleen - samoin kuin jokainen sielullisesti terve naisellinen nainen.

Ja kuitenkin silloin, kun hän olisi sen saanut, hän antoi sen pois - niinkuin hän myöhemmin tajusi - toisarvoisten seikkojen vaikuttaa päätökseensä. Kevät tuli, lumi suli maasta. Lehdet puhkesivat puihin, koko luonto alkoi elää. Joka päivä, joka hetki oli lapsi hänen mielessään. Hän tunsi itsensä, ei vaan rikolliseksi, vaan tyhjäksi, kuolleeeksi ja hedelmättömäksi, hän oli heittänyt menemään jotain suunnattoman arvokasta, jotain ainutlaatuista, jotain sellaista mitä mikään ei voinut korvata.

Pahin oli se päivä, kun laspsen piti syntyä. Ajan kuluessa hän kuvitteli mielessään, mitä lapsi nyt tekisi, miltä se näyttäisi. Nähdessään pienen palleroisen sai hän itkukohtauksen, jota kukaan seurueessa ei ymmätänyt. Kenellekään hän ei voinut puhua ajatuksistaan ja tuntemuksistaan. Nyt lapsi olisi ollut kaksivuotias. Kirjoittajan olo oli ehkä hieman helpottunut, hän oli jotenkin turtunut asian suhteen, saattoi kulua päiviä, jolloin hän ei kertaakaan itkenyt mutta aina se oli silti hänen mielessään.

Kirjoittajan epätoivoinen kysymys oli: Miten pääsen tämän asian herraksi? Miten voin saadaa tämän rikoksen anteeksi? Heillähän on siellä kirkoissa, synagoogissa ja minareeteissa aina joku henkilö edessä joka on oppinut lukemisen alkeet ja ne muut vain kuuntelevat.

Muistatko kouluaikaan kun aina sanottiin ettei kannettu vesi kaivossa pysy, eli että sen jälkeen kun jotakin asiaa oli opettajan johdolla opeteltu, sitä piti tehdä itse, eli kantaa itse se tiedon vesi sinne omaan päänuppikaivoon? Kaikki uskonnolliset yhteisöt ja kukkahattuilu perustuu siihen virheelliseen tapaan, että tiedostamatta opetellaan olemaan oppimatta ja tottelemaan sitä yhtä lukutaitoista. Kaikki tuossa tyhmien yhteisössä ovat sen jälkeen tyytyväisiä toisiinsa, kunhan vain näytellään että kuunnellaan ja vähän väliä kumarrellaan tai kohotetaan käsiä pystyy.

Eduskunnassa varmaan vain runkataan toisten päälle, ja puhutaan DIlto ja ruotsinkirjaperseessä ruotsia, kun näin hullua sallivat! Eduskunnan homorunkkareilla ei ole perhettä, ja siksi verottavat älyttömiä ensiautolta, koska nämä työtä tekemättömät laiskat paskiaiset ajavat jollain rumilla AUDEILLA, jotka muut ja töissäkäyvät ovat maksaneet saatana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Miksi tuo ViHi-tukikeskus ei anna luokille vain ilmaislippuja lähimmän kylpylän höyrysaunaan? Ja luokka sinne yhtäaikaa.. No ei kai ne nyt kotiin niitä leluja jakele, vaikka banaanit vaihtuisivatkin vastaaviin muoviversioihin.

Parempi että oppii faktat koulusta kuin "faktat" pornosta. Vaikka on porno kivaakin. Tero, 7 wee, kattelee hämmentyneenä kotiläksyjään ja kysyy äidiltään: Äiti laittaa koulukirjan kiinni ja soittaa opelle. Minusta oli hupaisaa lukea tätä Itse olen menettänyt neitsyyteni vuotiaana ja olen ollut saman pojan kanssa suhteessa sieltä kaksikymppiseksi mutta saan kiittää ihan seksuaalivalitus ohjelmia, että tiesin mitään.

Kyllä, luulin joskus että raskautta ei tulisi jos mies ei laukea sisään, mutta oli se aika karua saada tietää että jo kiimatipat voi aiheuttaa raskauden. Kiimatipat eivät sisällä siittiöitä. Jos sinulle oltaisiinkin annettu ihan oikeaa seksivalistusta, eikä mitään hyssyttelyä ja pelottelua niin tietäisit tuonkin tieteellisesti tutkitun faktan.

Ei ne faktat miksikään muutu vaikka kuinka miinustaisitte. Ja juuri se on mahtava asia tieteessä, eli se että se ei ole demokratiaa, eikä tuloksia päätetä puhelinäänestyksillä. Jaahas, entä jos niitä tehtäviä jääkin opettajan kanssa kahdestaan tekemään vaikka kouluun. Siinähän puhuttiin jopa 9-vuotiaista.

Saako kuka tahansa esitellä pikkulapsille tekopeniksiä ja tekovaginoita sekä miten niihin kieritetään kortonkeja? Harjotellaanko jo oikeilla peniksillä, kyllä ope voi vilauttaa aitoakin, että pääsee oikeaan tuntumaan. Kyllä kyrpiä ja tekovittuja esitellään, mutta rakkaudesta ja ihmissuhteista viis veisataan. Vai että näin meillä Vaude kiitti äiti kehuista. Kiva kuiten ettet maininnut nimiä jutussasi mut ajattelitko yhtään että tyttöystävä voi myös huomata ton jutun ja varmaan tunnistaa että keistä puhutaan.

En dokaa enkä sniffaile koska pidän ajattelusta ja samaa suosittelen sullekin. Btw kiitti naintiluvasta tosin tartte siihen lupaa. Mulle voi puhua ilman nettiäkin jos duuniltas ehdit. Onkohan tämä sen aiemman kirjoittelijan poika vai jokin trolli?

Tarkoitan sitä äitiä joka ei osaa koputtaa. Huvittavaa jos näin on: Upeaa että nuori ei dokaa tai sniffaile tarkoittaa varmaan huumeita. Äidiltäsi ikävää käytöstä mutta hän on kuitenkin sinun äitisi ja sinä olet lapsi tai sanotaan että teini. Ei ole mitenkään epätavallista että tuon ikäinen nuori luulee tietävänsä kaiken mutta sinä, Te ette tiedä. Jos olisin sinun isäsi missä sinun isä on pesisin suusi saippualla ja poistaisin ovesi. Jos sinä luulet olevasi valmis seksiin niin toivon että olet kysynyt sitä myös tyttöystävältäsi.

Äidilläsi ja sinulla vaikuttaa olevan avoimet ovet heh mutta miten sillä tyttöystävällä ja tietääkö hänen vanhemmat touhuistanne. Epäilen että ei ja me iskät ollaan aika tarkkoja siitä mitä tytär touhuaa. Teidän olisi nyt viisainta repiä sitä aikaa jostain ja puhua avoimesti face to face.

Kuules dude stoorihan on ollu etusivulla jo monta päivää vaikea sitä oli olla huomaamatta. Mikäs se sua oikein huvittaa? Mulla huvittaa se että äiti kirjoittelee viinihumalassaan tänne stooreja. Kama on luusereille ja säkin varmaan kirjoitat tänne päissään tupakka huulessa.

Kokeile saippuaa ja revi ovet irti. Mä en oleta tietäväni kaikkea koska se olisi mahdotonta. Satavuotiaanakin voit oppia uutta jos kuuppa pelaa et se siitä. Ja perkele jos et oo sammunu vielä niin tässä sulle infoo et joudutaan tyttökaverin kanssa varoo teitä "aikusia" juoppoja ettei tule näköön.

Meinaan kun ei saa ees pyöräillä rauhassa illalla. Koska äiti halus niin kovasti avautua netissä niin kai se mullekin käy. Isä on hautausmaalla ja sekin varmaan huvittaa sinua? Mulle ei tule koskaan käymään samoin. Huolehdi kuule dude omista kakaroistas. Ja toi järjetön setti jota esitellään mulla tuli heti mieleen että pitäskö aito vaihtaa johonkin vanhan äijän leluun.

Kai tosta on tietämättömille apua mutta ei mulle eikä mun tytölle. Pahoittelen isäsi puolesta ihan tosissaan ei ollut tarkoitus loukata sinua tai äitiäsi. Nyt kun olen pyytänyt anteeksi ja toivon että annatte anteeksi voisit sinäkin pyytää anteeksi.

Aika rajua tekstiä laitoit takaisin ja olet oikeassa että aina voi oppia uutta jos siihen on halua. Tosin en kaikkea tajunnut tuon slangin takia. Jos sinä käyttäydyt koulussakin noin niin hankaluuksia tulee sitten työelämä koska maailmassa on sääntöjä osa kirjoitettuja osa kirjoittamattomia.

Nyt vetäydyn tästä jutusta ja toivotan rauhallista iltaa. Oot aika sairas 'isä', jos meinaat 'pestä suun saippualla ja poistaa oven'! Noin ei saa tehdä! Olet vain kateellinen poikasi seksuaalisuudesta, kun oma seksuaalielämäsi ei toimi. Tai ota nyt ne lääkkeet mitä sulle on jo määrätty. Sinulla ei ole siihen mitään oikeutta! Sinä et omista lapsiasi! He eivät ole sinun omaisuuttasi jota voit ohjata ja määrätä!

Ei tässä ole kysymys pelkästä seksistä vaan parisuhteesta. Naurakaa nyt perkeleesti - "eihän tuon ikäiset tajua vielä mitään tunteista vaan lasten ihastusta. Raivostuttaa tuollainen nuorten vähätteleminen ihan kuin meidän tunteilla ei olisi mitään väliä joten ei ihme että aikuisenakaan ette osaa mitään muuta kuin nakata pöydälle setin tekokyrpiä ja pilluja. Ehkä se teidän aikuisten kukka-mehiläinen juttu omilta vanhemmiltanne vaikuttaa asiaan että kaikki menee noin mekaaniseksi. Koulussa kaikia kohdellaan massana ja jos siitä uskaltaa erottua on välittömästi silmätikkuna oli arvosanat mitä hyvänsä.

Minulla ja tytölläni istuu muuten tuossa vieressä on tapana antaa pusu aina kun erotaan ja tavataan ja tämähän ei koululle sopinut vaan yx erittäin typerä opettaja kehtasi tulla valittamaan ja sanoin että terveellisempää tämä on kuin rööki että mee niitä kyttäämään.

Opettakaa nämä asiat Tottakai perusteellinen seksin ja seksuaalisuuden opetus pitäisi kuulua normaaliin opetussuunnitelmaan. Eletään jo kuitenkin toisella vuosituhannella, ja vieläkin seksi tuntuu olevan joillekin tabu asia, vaikka lapsi näkee sitä tuutin täydeltä TV: Eikä tarvitse katsoa kuin salkkareita tai Big Brotheria.

Onko sitten parempi että lapsi saa sen "seksuaalivalistuksen" sieltä netistä ja Telkkarista, ja joutuu kärsimään tästä lopun elämän? Kohta varmaan opetetaan seksiä luokissa kimpassa vaan ja kaikkien on pakko osllistua. Ja seuravaksi opettajan tehtäviin tulee seksuaalista yksityisopetusta.

Onhan aivan selvä että kokemattomat eivät voi opetta toisiaan onhan se kuin sokea opastaisi sokeaa. Kumma kun ennen osattiin ihan hyvin tuokin asia. Tärkein opetus jää tosi vähälle eli siis toisen huomioiminen ja hyväksyminen. Tietenkin nauretaan sitä joak ei halua tai on ujo tai Jos osattaisiin opettaa toisen huomioon ottamista, vastuunottoa, uhrautuvaisuutta ja sitä että seksi voi todella odottaa kunnes on löytynty se yksi ja ainoa ja molemmat ovat aikuisia.

Kyllä nyt ollaan ihan menossa metsään! Voi Jeesus perkele hae apua. Jos kakaroitten annetaan sekstailla rauhassa, niin seurauksena on muutamia ei-suunniteltuja raskauksia. Niin kasvaa väestö pikkuisen väkisin. Jos taas ne opetettaan leikkiin seksileluilla niin siis 13v.. Lelut on kokemusten mukaan kivempia kuin partneri. Jos niitä leluja ei anna niin ne keksii itse kurkun, banaanin, margariinin ja kurpitsan.

Mul just loppust tos ennen kesää peruskoulun yläaste eikä meille mitään puhuttu mistään leluista kyllä miten laittaa Kondomi pimeässä. No koulu missä kävin sijaitsi käpykylässä.

On kaksi eri asiaa opettaa miten asiat on kuin mässäillä yhden tekopeniksen ja vaginan kanssa, millaisia himoja nämä tuottavat.

Aikoinaan kansalaiskouluissa oli opetusvälineenä vauvanukke. Sitä pideltiin oikein , sille tehtiin ensimmäiset vaatteet, opetettiin kapalon pukeminen ja tähdennettiin puhtautta. Eihän se silti tartkoittanut että kaikki nyt innolla vauvoja tekemään, kun koulukin on vielä kesken.

Kauan sitten, kun itse kävin koulua oli kirjassa tietoa muista syistä ranskalaisesta herrasta nimeltään Condom. Siitäkös syntyi kihinä ja supina ja hihitys ja jotka tiesivät jotain kondoomista olivat ylimielisen oloisia. Mutta suomenkielen opettaja otti asian ihan asiallisesti ja rauhallisesti ja kertoi mikä väline se kondoomi on ja että sen nimi tulee keksijänsä mukaan joka nyt sitten oli se Condom.

Asiallinen tieto katkaisi kaiken kiherryksen ja luokkahuoneeseen laskeutui jälleen opiskelurauha. Sama se on näiden opetusvälineiden kanssa.

Kun asiat asiallisesti selitetään ja näytetään havainnollisesti, kuinka nämä toimii ja kuinka se kondoomi oikeaoppisesti laitetaan päälle salaperäisyyden verho poistetaan ja asiasta tulee samantasoinen kuin muustakin hygienian hoidosta. Varmasti samalla käydään läpi myös seurustelun tunnepuolta ja kerrotaan että mihinkään ei ole kiire, mutta on hyvä tietää. Ettei käy niin että alkoholin ensikokeilun aikana myös tulee kokeiltua kiihottavaa seksiä, jonka seurauksena on sitten eitoivottu lapsi, seksitauti ja kamala morkkis.

Eiköhän asiallinen suhtautuminen asiaan, kortsujen jako, kertominen asiasta ja kirjallisuus koulussa riittäis? Ei varmaankaan tuo paketti AIDS: Sittenhän voisis hyväksyä pornofilmit ja kotonakin vanhemmat vois harrastaa seksiä lasten nähden!?

Voihan Suomikin kansainvälistyä kun kerran kehitysmaissakin jo 7 vuotiaista ylöspäin synnyttää lapsia, ja suomihan on monikulttuurinen maa! Mä en ainakaa haluis Me saatin tollaset koulusta Nii ja sit kaikki tutöt meil ainaki sai sellaset kondoomit kaiken varalta Pienen pojan äiti Huomasiko kukaan, että valistuskirjan kannessa on myös nahka-asuinen tyyppi ruoska kädessä, sekä kolmen porukka - kaksi miestä ja yksi nainen?

Suunnitelmissa on siis opettaa myös sadomasokismista ja polyamorisista suhteista normaaleina seksuaalisuuden muotoina. Kyse ei ole pelkästään tavallisesta seksivalistuksesta, vaan opetetaan myös seksuaalisuuden eri ilmenemismuodoista, homo- ja biseksuaalisuudesta, fetisseistä ym. Kuka haluaa, että koulussa opetetaan kolmen tai useamman ihmisen kimpan olevan ihan ok seksisuhde? Jotainhan tässä on tehtävä, jotta uskaltaa päästää lapsensa kouluun!

Adressi tuon kieltämiseksi, vaiko uhkailuja kouluihin? Onko sinulla siis omia lapsia? Stiller sen jo sanoi -eikö ihmiset nykän tiedä mitä heidän jalkovälissään on Tosin se hyvä asia tässä on, että se joka pojan unelmien kohde, kurvikas ja kimmoisa 3-kymppinen bilsan maikka, kyllä saa varmasti vielä lisää pitkiä katseita, kun esittelee hormoonihuumassa oleville pojille pikku pippeliä ja pimpukkaa sillai iloisesti posket punaisina: Kaikki täällä sanoo että tämä vaan yllyttää seksiin.

Mutta nykyään melkein jokaisella koululaisella on tietokone käytössä. Jossain vaiheessa koulua käydään kavereiden kanssa tai yksin ei-toivutoivotuilla sivulla, ja tämä ei todellakaan anna hyvää kuvaa nuorille miten naisia kohdellaan tai miten seksiä harrastetaan turvallisesti, joten todella hyvä juttu, että koulut oikaisevat nämä huonot opit. Muuten sitä vielä aikuisenakin ihmetellään, "Miksi mulla ei oo semmosta 20 cm pitkää, niinkuin niissä videoissa mitä mä oon kattonut.

Miksi suomen vätys Hallitus ei voi kieltää rakkautta alle vuotiailta? Joka sitä rikkoo, voisi maksaa saman veron, jonka uuden ensiauton ostaja joutuisi maksamaan ensiautostaan eli e Koska Eduskunta on täynnä sydämmettömiä ja lapsettomia täiaivoja, he vihaavat autojakin.

Arvatkaahan kummassa on enemmän teiniraskauksia ja teiniabortteja: Vastaa alkuperäiseen viestiin Seksileluja koulujen opetuspaketissa Hiv-tukikeskus on suunnitellut opettajien ja muiden nuorten kanssa toimivien avuksi seksuaaliterveyden "työkalupakin". En ole koskaan elämässäni kaivannut uskonnon väitetysti tarjoamaan lohtua tai johdatusta elämässä. Lapsuuden pyhäkoulut olivat piinallisia kokemuksia, koulun uskonnontunnit tylsääkin tylsempiä, vaikka kympin saikin todistukseen melko vähällä vaivalla ylioppilastodistukseen numero kyllä laski ysiin, kovasti jumalinen opettajamme oli ilmeisesti alkanut epäillä, ettemme ehkä kuitenkaan olleet riittävän vakavasti kirjoittamamme takana.

Erosin uskonnosta heti kun se tuli mahdolliseksi omalla päätöksellä. Eroaskeleet olivat siihen aikaan vielä tarkoitushakuisen hankalat, mutta muistan sen keveyden, jota tunsin, kun saatoin lyödä kirkkoherran kanslian oven viimeisen kerran perässäni. Tunsin vapautuneeni jostain raskaasta ja ikävästä jälkikäteen ajatellen se oli luterilainen syntiä ja voivottelua korostava ikiharmaa kulttuuri. Kuva Don Addis, PS En sanonut edellä mitään agnostikoista, koska yritin pysytellä kohteliaana.

Mutta kyllä agnostikko jää seisoskelemaan tienristeykseen perusteilla, jotka minusta ovat pelkkiä tekosyitä. Käytän verkkoasioinneissa yleensä vain Firefoxin selainta. Silloin tällöin avaan kuitenkin myös Googlen Chromen.

Firefoxissa minulla on apuohjelma AdBlock asennettuna, Chromeen en ole sitä laittanut. Laatulehtenä itseään pitävän Helsingin Sanomien verkkosivun lukeminen ilman AdBlock-ohjelmistoa on jokseenkin toivotonta taistelua yrittää saada se varsinainen sisältö näkyviin mainosten takaa. Minä rakastan AdBlock-liitännäistä ja riemastuin tavattomasti taannoisesta saksalaisen tuomioistuimen päätöksestä, jonka mukaan tämä maksuton lisäosa ei riko sikäläistä lakia. Näppejään nuolemaan jäi mahtava Springer-konserni, joka ei ole tottunut häviämään saksalaisessa tuomioistuimessa.

Toivottavasti oli opettavainen kokemus. En voi kuvitellakaan eläväni enää ilman AdBlockin kaltaista apuvälinettä. Sen ansiosta voi käväistä verkkosivuilla joutumatta klikkailemaan päälle tunkevia tyrkkymainoksia pois tieltä. Sen ansiosta en joudu kohtaamaan sitä hullujenhuonetta, jollaiseksi verkkomaailma on luvulla muuttunut mainostajien kilpaillessa miljardien klikkaajien huomiosta.

AdBlockissa onkin vain yksi puute. Se toimii pelkästään selaimessa, ei analogisessa maailmassa. Lähettänyt Heikki Poroila klo 4. Ärtyminen ja kiivailu ovat inhimillisiä reaktioita, joihin jokainen meistä ajoittain lankeaa. Harva kuitenkaan tykkää ihmisistä, jotka ovat koko ajan ärtyneitä ja kiivaita.

Kuten nyt esimerkiksi professori Tiina Rosenberg ja kirjailija Jari Tervo tuntuvat olevan. Kumpikin on onnistunut herättämään poikkeuksellisen voimakkaita vastareaktioita, mutta kumpikin myös poikkeuksellisen ärtyneellä ja kiivaalla tekstillä. Kun Jari Tervo kirjoittaa "valkoisesta roskaväestä" tai "kotoperäisestä paskasakista", on hän vain tyylillisen loikan päässä Tiina Rosenbergistä, joka kirjoittaa masentuneista tai vähintään puolimasentuneista , tai vuotiaista miespuolisista asiantuntijoista, joiden ikävistä seurauksista ollaan mitään sanomattakin selvillä.

Molemmat ovat oman tulkintansa mukaan taistelussa rasismia vastaan vähemmistöasemassa olevien, varsinkin naisten puolesta. Heillä näyttäisi olevan pitkälti sama kohdekin, vaikka professori puhuu fiinimmin fasisteista, ei vapaan kirjailijan tavoin paskasakista.

Rosenberg tunnustautuu vasemmistolaiseksi, vaikka moni vasemmistolaisena itseään pitänyt ei ehkä yhdy näkemykseen, jonka mukaan äärimmäinen feminismi edustaisi perinteisiä vasemmistolaisia tasa-arvotavoitteita. Jari Tervon nimittäminen vasemmistolaiseksi edellyttää puolestaan kommentoijan asemoitumista suhteellisen äärimmäiseen oikeaan nurkkaan.

Suomen tunnetuin tähtitieteilijä, professori Esko Valtaoja , on jättänyt virkauransa pitämällä tiedeoptimismia uhkuvan läksiäispuheen pari päivää sitten. Valtaojan viesti ilahduttaa varmasti kaikkia niitä ihmisiä, jotka yleisellä tasolla uskovat teknologiaan ja ihmiskunnan järkevyyteen, mutta ovat silti olleet hiukan huolestuneita maailman menosta. Valtaoja ei levitä kultajyviään julkisesti ensimmäistä kertaa.

Uskon hänen suuren menestyksensä tieteen kansantajuistajana johtuneen juuri siitä, että Valtaojansa lukenut voi illalla laskea päänsä pielukselle mieli rauhaisana. Valtaoja osaa kuvailla monimutkaiset asiat riittävän simppelisti joku voisi sanoa myös "mutkia oikoen" ja silti synnyttää kuulijassa syvällisen viisauden tuntemuksen.

Se ei ole ihan vähän se. Voin kuvitella, kuinka puoluetoimistoissa supistaan, uskaltaisiko Valtaojaa lähteä kosimaan ehdolle. Valtaoja on lumonnut tavallisen kansan lisäksi myös palkintoja ja tunnustuksia jakavat tahot. Hänen ansiolistansa tälläkin saralla on lähinnä mykistävä.

.

Kyllä seksuaalikasvatusta pitää olla jo aivan alakouluikäisille. Ystävättäreni, luvun puolivälissä syntynyt, sai kuukautisensa n. Koulussa ei oltu puhuttu vielä mitään lisääntymisbiologiasta ja seksuaalisuudesta hänen ikäisilleen..

Ystävätär lähti itkien kotiin koulusta, luullen kuolevansa, kun alkoi vuotaa verta kesken päivän. Hänelle kuukautisista muodostui vuosikausiksi pelottava ja ahdistava asia tuon tapauksen vuoksi! On paljon parempi kertoa asioista koulussa lapsille ja nuorille ajoissa, ennen kuin he ehtivät törmätä nettipornoon yms.

Lapsia ja nuoria nämä asiat kumminkin kiinnostavat, niin on parempi kertoa avoimesti, etteivä he hae tietoaan ties mistä lähteistä. Asiallinen ja oikea tieto on paljon parempi kuin nipullinen harhakäsityksiä ja kuulopuheita! Tekopenis kondomin käytön harjoitteluun ei ole ollenkaan huono ajatus ja jos kerran näytillä on penis, niin miksei myös vagina jolla havainnollistaa anatomiaa.

Koulujen seksuaalikasvatus ei kannusta ketään aloittamaan seksiä nuorempana, USA: USA on varsinainen teiniraskauksien luvattu maa! Siinä nähdään mitä nämä tekopyhät siveyskampanjat saavat aikaan. Ei tarvitse ihmetellä, että miksi yhä enemmän tulee nuoria, joilla on elämässä vaikeuksia ja mielenterveysongelmia. Syypäitä siihen ovat kaikki nämä aikuiset, jotka eivät anna lasten olla lapsia, vaan pyrkivät aikuistamaan lapset aikuisiksi jo alle 18 vuotiaina. Pitäisi olla seksuaalisesti viriili jo ennen 18 vuotta.

Älkää kukkahattutäti paapojat voivotelko, kun teini tulee raskaaksi 16 vuoden iässä. Kaikki nämä seksiopetusta tuputtavat pitäisi laittaa vastuuseen, kun alaikäinen tulee raskaaksi, älkää vaan menkö ehdottamaan aborttia, ei se ole mikään takaportti. Nämä seksikasvatusta vouhottavat saattavat jopa ehdottaa, että kokeilkaa ja tutustukaa kehoonne ja tietenkin nuoret sitten kokeilee. Tuputetaan ja aivopestään, että ainut oikea elämän tyyli ja aikuinen on sellainen, joka on mahdollisimman tehokas, ajattelee enemmän euroopan unionia, uhraa elämänsä työn alttarille ja on mukana kiireisessä työelämässä heti 18 täytettyään ja jatkaa työelämässä 75 vuotiaaksi asti, mieluiten hautaan saakka, ettei vaan yhteiskunnan tarvitse maksaa hänelle työeläkettä, johon hän on maksanut eläkemaksuja palkastaan, että pääsisi nauttimaan siitä eläkkeestä sitten joskus vanhana.

Sitä saapi kun äänestää Vihreitä. Puhut seksistä niin kuin se olisi aikuisten asia, vaikka näin ei ole. Jos näin olisi, luonto olisi järjestänyt asiat niin, että ihminen tulee sukukypsäksi vasta vuotiaana. Hän on fyysisesti jo täysin aikuinen. Antaa hänen tehdä, mitä luonto käskee hänen tehdä. Seksuaalinen pidättäytyminen on luonnotonta.

Luonto luonto luonto, miten oletat että kesäiset ovat 1. Hankkeessa jätetty kokonaan huomioimatta lapsen kehitys. Eikös orwellianistieliitti haluakin tuottaa vinoon kasvaneita orwellianisteja? Fyysisiä valmiuksia ei tarvita muita kuin halut. Mitä henkisiä valmiuksia tarvitaan? Onko seksi jotenkin pelottavaa? Tottakai se voi olla pelottavaa, jos siitä vaietaan eikä uskalleta puhua. Siitä tehdään kuin kielletty asia. Mutta jos se olisi aivan normaalia ei siinä ole mitään pelottavaa.

Se voi olla hauskaakin, jos siihen osataan suhtautua avoimesti. Ja jos 9-kesäiset haluavat harrastaa seksiä, niin ehkäisy pitäisi opettaa jo siitä lähtien. Rikollisella oppilaitoksella ei ole oikeutta velvoittaa lasta seksuaaliseen toimintaan, se on rikollista ja rangaistavaa, voidaan tutkia mm.

Jokaisella Suomen kansalaisella ihmisenä ja yksilönä tulee olla koskemattomuus ja vapaus omaan itseensä 1. Lapselta riistetään oikeus ja vapaus kasvaa omaa tahtiansa, omaa nopeuttansa, luonnollisesti kehittyä omaa vauhtiansa. Minä vedän tyttöni pois koulusta ja haastan tätä rikollista toimintaa harjoittavan rikollisen opettajan yksilönä oikeuteen jos tyttöni joutuu tämän rikollisen toiminnan uhriksi.

Näkökulmasi, väitteesi, mielipiteesi eivät ole lainkaan perusteltuja -- täysin puutteellisia ja naiiveja monellakin tapaa. Ja jokaisella ihmisellä, myös 9-kesäisellä on oikeus harrastaa seksiä halutessaan vedoten: Edeleen, instituutiona et voi velvoittaa kyseiseen toimintaan lainvoimaisesti, se on tällöin rikollista ja rangaistavaa toimintaa, Suomen perustuslain ja kansainvälisten ihmisoikeussopimusten vastaista toimintaa.

Klikkaa pääsi sisään Kerrankin asiallista tekstiä, kiitos. Eräs kaverini valitti vuotiaana olevansa vanhapiika ja sitten pääsi "taakastaan" eroon ja monta äijää on sen jälkeen ollutkin tunnen heistä 8 eikä loppua näy, opiskelut menivät tytöllä päin pillua, nykyään juo liikaa ja ottaa piikkiä. Mikäs siinä, seksiä tulee joka tuutista ja kukapa haluaisi olla "epänormaali" toisten silmissä?

Jo nuorisovaatetuskin on hyvin provosoivaa ja seksikästä lähes kaikilla. Pintaa kuulu näkyä ja kaikki haluaa olla mahdollisimman erottuvia. Monet ikätoverini ovat jo kokeneet lähes kaikkea, kaikissa mahd.

Onko nuoruus vain seksikokemusten keruuta varten? Eikä kyse ole nyt mistään nuorien juttujen paisuttelusta vaan nykyaika on hyvin moraaliton ja jos poikkeat siitä jäät nopeasti ulkopuoliseksi. Tuntuu kyllä hirveältä ajatella että tuollaisia pornovälineitä otetaan käyttöön koulussakin, varsinkin kun minulla on 3 nuorempaa sisarusta kotona.

Monilla nuorilla on vääristynyt sinkkuelämää-hollywood-porno-blingbling-käsitys elämästä, ja kun he huomaavat mitä elämä todella on niin isku tulee olemaan KOVA!

Hienoa kuulla, että on vielä kunnollisiakin, terveitä elämänarvoja kannattavia nuoria. Itse olen vuotias nuorimies, ja tiedän jo ihan omasta kokemuksesta mistä puhut. Nykynuorten elämä on tosi pinnallista. Oman tien kulkijat, joille tunteet, moraali ja rakkaus ovat tärkeämpiä kuin satunnaiset seksikokeilut ja bailaaminen, jäävät helposti yksin.

Kyseiset lelut eivät vahingoita ketään. Asiassa ei ole mitään väärää. Kyse on vain asennoitumisesta. Seksi on tarve siinä missä ruokakin eikä siinä pitäisi olla mitään kiusallista tai hävettävää.

Olen varma, että jos seksistä ja seksuaalisuudesta puhuminen olisi yhtä normaalia kuin säästä puhuminen, pienenisivät sukupuolitautien ja ei-toivottujen raskauksien määrä huomattavasti, kun ihmiset olisivat tietoisempia.

Olen varma, että myös syrjäytyneiden määrä vähenisi: Moni nuori mies syrjäytyy johtuen heikosta itsetunnosta ja ilmaisutaidon puutteesta.

Heidän riittämättömyyden tunteensa johtuvat hyvin usein siitä, että heillä ei ole tyttöystävää eivätkä he ole koskaan suudelleet tai harrastaneet seksiä. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että heillä on ollut liian suuri kynnys ilmaista seksuaalisuuttaan. Kynnys kasvaa hyvin suureksi, kun seksuaalisuutta pidetään yleisesti kiusallisena asiana ja siitä ei kehdata puhua avoimesti.

Olen nyt listannut hyödyt, mitä seksuaalisuudesta avoimuudesta on. Te, jotka kannattatte mieluummin seksuaalisuutta sulkeutuneisuutta, voisitteko vähän argumentoida sen hyödyistä? Mukava kuunella orwellianistisia sairaita termejäsi kuten "asennoituminen", "kiusallinen", "hävettävää", "normaalia".

Kuten yllä jo mainittiinkin useaan otteeseen, kuinka joku voi olettaa, vaatia, velvoittaa lapsen olevan henkisesti tai fyysisesti tarpeeksi kehittynyt eli valmis seksiin? Ja mitä tulee seksuaaliseen tasa-arvoon tässäkin seikassa? Nyt perkele näkökulmia kehiin! Ja voisitko määritellä termin orwellianistinen?

Eikö epärealistisen kuvan antaminen ole ollenkaan väärin? Ja nuoren seksuaalisen itsetunnon kehittymistä hankaloitetaan esittämällä epärealistisesti siihen tarvittavat välineet? Sama kun sanoisi että pitää olla täysin terhakat tupla D: Kannatan todellakin seksuaalikasvatusta ja seksuaalista avoimmuutta niin koti kuin koulu , mutta ulkonäköpaineiden luominen täysin epärealistisella välineellä on väärin.

Eivät seksilelut luo ulkonäköpaineita, jos ne ovat normaalin näköisiä ja kokoisia. Se rönttönen missä symmetrinen 3x3mm supervenyvä reikä jota mainostetaan hyllyväksi jonka sisällä nautintonystyrät on normaali..? Juu normaali seksilelu kyllä, mutta ei normaali vagina..

Suositellaan, että pojille uootettaan DIldot perseeseen, jotta he puhuisivat parempaa ruotsia. Lakiesitys on tehty Eduskunnassa. Homopornoleffoja esikouluihin, opetetaan kuinka tasa-arvoa ja erilaisuutta tulee hyväksyä. Äkkiä lapset pois orwellianistien sairaasta järjestelmästä!!

Tämän takia vanhempien tulisi tukea lapsen ja nuoren terveen itsetunnon ja itseilmaisun kehitystä, mikään seksi tuskin sitä nostattaa. Kannattaa ensin hoitaa omaa yläpäätä ja kenties fyysistä terveyttä ja sitten voikin jo ajatella alapäätä. Väitätkö, ettei ihmisen itsetunto voi romahtaa enää teini-iässä? Väitätkö, että itsetuntoon ei vaikuta mitenkään se, että onko tyttöystävää vai ei?

Luultavasti sellainen, joka on teini-iässä kokenut paljon riittämättömyydentunteita tietää paremmin. Normaali ihminen ei tarvitse koko elämänsä aikana mokomia ' leikkikaluja '. Tuollaisella ei ole mitään tekemistä tavallisen terveen normaalin seksuaalisuuden kanssa. Tuollainen on suorastaan rikollista - antaa nyt nuorille kuva perverssioiden olevan jotenkin ok, mitä ne eivät todellakaan ole. Äänestä sinäkin punavihreitä orwellianisteja, niin minäkin teen! Haluan elää orwellianistisessa totalitaariyhteiskunnassa.

Roskaa, eivät miehet syrjäydy luuseriuttaan tms. Todellisuudessa kyse on siitä että niin monet naiset eivät yksinkertaisesti kelpaa. Kuka Mies nyt ottaisi joltain feministiltä mitään sekunniksikaan? Naiselliset naiset, niin fyysisesti kuin henkisesti, kyllä kelpaavat ja saavat miehen itselleen. Tällaisia oikeita naisia vain on entistäkin harvemmassa myös meillä Suomessa.

Hyvä ehdotus tämä Eikö kouluissa, joissa oppilaat ovat jo 16v, voisi järjestää myös oppitunteja asian tiimoilta. Nettiin suorat lähetykset kuinka tytöt puhkovat kalvojaan ja pojat spruittailevat, opettajat voi avustaa, varmasti kiinnostaa heitäkin. Taitolaji, naisethan ne nimenomaan kyselee "onko se hyvä sängyssä". Poika voi sitten esittää todistuksen ja sanoa että 9.

Ja tyttö että 10 , annan myös anaalia ja imen loppuun saakka ja pidän siitä todella paljon. Kyllä itsetunto voi teininä romahtaa, monella näin käykin ja se on oikeastaan aika normaali ja ohimenevä vaihe. Kaikki teinithän miettivät itseään,omaa muuttuvaa kehoaan ym. Teini-ikä ei kuitenkaan kestä ikuisesti, aikuiseksi tulee kasvaa ; ei angstissa kannata rypeä koko ikäänsä. Oli minulla riittämättömyydentunteita teininä, minua oli kiusattu paljon ala ja ylä-asteella henkisesti kuin fyysisestikkin.

Lisäksi sairastin yhtä vakavaa sairautta tuona aikana, jäin lapsena jopa orvoksi kun äitini kuoli auto-onnettomuudessa ollessani 4- vuotias Ei minulla ollut poikaystävää teininä. Ei vaikuttanut itsetuntooni, keskityin opiskeluun ja jätin kaverini lopettamaan opintonsa ja pamahtamaan paksuksi en tosin väitä että näin aina menee. Seurustelin ekan kerran vuotiaana ja tuo mies on nykyinen aviomieheni jota rakastan yli kaiken: Nyt olen vuotias ja mitään en elämässäni vaihtaisi.

Eli kun siihen oikein "asennoidut" kun tykkäät tuosta termistä niin käytetään nyt sitä niin et jää surkuttelemaan turhia. Ei lasta voi velvoittaa kasvamaan jonkin manuaalin mukaan, hankkeessa nimenomaan riistetään lapselta oikeus ja vapaus kasvaa ja kehittyä luonnollista vauhtiaan, omaa tahtiaan aikuiseksi.

Miksi lapsille halutaan tyrkyttää seksiä? Anna lapsen olla lapsi! Joillakin itsetunto ei parane ja näistä tulee syrjäytyneitä. Ei naisilla ole samanlaista ongelmaa, joten et voi tietää. Ei opetusjärjestelmä tyrkytä seksiä lapselle, vaan hänen oma kehonsa. Opetusjrjestelmä vain pyrkii antamaan tukea.

Mitä enemmän sitä annetaan, sen parempi. Jos sitä ei anneta, lapsi on helposti pulassa. Ihmisten on aika herätä sateenkaarimaasta ja tajuta, että eivät lapset ole ikuisesti lapsia ja että seksi tulee kuvioihin. Onhan se surullista kun lapset eivät harrasta enää söpöjä kotileikkejä vaan haluavat seksiä. Mutta lapset elävät itseään varten eivätkä ole tarkoittu vanhempien koristeiksi ja ihastelunkohteiksi.

Sellainen on huono vanhempi, joka ajattelee omia tunteitaan enemmän kuin lapsensa tunteita. Lapsen tunteisiin kuuluu seksuaalisuus jo teini-iässä. Hyvä vanhempi on sellainen, joka tukee lastaan näissä tunteissaan eikä yritä vähätellä niitä tai tehdä niitä mitättömiksi. Samalla väitteellä voidaan perustella 5-vuotiaalle taaperolle keinopeniksiä ja vaginoita, eihän esille ottamassasi näkökulmassa ole mitään järkeä. Aikaa on myöhemmällekkin, miksi seksismi halutaan institutionalisoida?

Anna lapsen olla lapsi ja kasvaa rauhassa! Ei lapsen tulisi olla kiinnostunut 9-vuotiaana seksistä, eihän se ole lainkaan keskeistä tuossa elämänvaiheessa. Heti pitää 16 vuotiaana olla tyttöjen ja poikien valmiita antamaan miehille hyvää.

Poika joka oppii antamaan vähän sitä peppaakin pääsee heti julkkispiireihin ja nuoruus on paljon hauskempaa. Pientä joustavuutta pitää olla. Tiesitkö, että jo 2-vuotias leikkii omalla peniksellään eikä siinä ole mitään pahaa. Penikset ja vaginat eivät vahingoita ketään. Kyllä sinä varmasti sen ymmärrät. Hyvä vaan että opetetaan jo nuorena nää seksiasiat. Itse en aikoinaan vuotiaana edes tiennyt miten runkataan.

Ja hyvä opettaa esim. Ei näitä kaikki tiedä jos ei opeteta. Kuule äläs nyt vähättele siellä tiedän hyvin mistä puhun, ei minullakaan ollut liuta miehiä kintereillä. En jäänyt kotiin nyhjäämään ja kauan kestikin kunnes löysin jonkun kiinnostavan joka oli myös minusta kiinnostunut.

Itsesäälissä rypeminen ei auta ketään poikaseni. Älä sitä minulle kerro vaan niille lukuisille syrjäytyneille, joilla ei ole tyttöystävää. Nuorilla miehillä ei riitä sekään, että joku on heistä kiinnostunut, vaan heidän pitää osata ilmaista oma seksuaalisuutensa.

Tyttöjen pitää vain odottaa, että joku tulee lähestymään heitä. Heikkoitsetuntoisilla pojilla taas on hurjat lähestymispaineet. Teineillä on huono itsetunto koska aikuiset miehet eivät kerro heille että he ovat todella kiihoittavia.

Pojillekin tekisi hyvää tietää mitä naapurin mukava perheenisä todellisuudessa tahtoisi hänen kanssaan tehdä. Ja tämä on tosiasia. Myöhäisteinipojat kun tuppaavat olemaan kovin paljon kiihoittavampia kuin miesten kotona makaavat 50v lihavat vaimonsa.

Tiedän monia naimisissa olevia miehiä jotka kertovat katselevansa mielellään poikiensa kavereita ei siis lapsia vaan Mutta tästä nyt ei todellakaan muutoin puhuta.

Pojat voisivatkin ruveta taas käyttämään kunnon Lewiksiä lököjen sijaan, näkyisi muodot paremmin meille vanhemmille miehille. Tytöt oppivat poikia nopeammin että seksillä tässä maailmassa pelataan. Näin se nyt vain menee. Äidit opettaa muuta mutta tekevät itse päinvastoin.

Kyllä tytöt sen huomaa. Ja tottahan se on, ei maailma miksikään ole muuttunut ja ulkonäkö merkitsee paljon. Aina on reittäpitkin menty uralla ja niin se on täällä työelämässä vieläkin. Pikkuisen lirautat ja palkinto on oleva suuri henkilökohtaista lisää, etuoikeuksia, saa anteeksi yhtä sun toista Jotta opiskelijat; jos teillä on likaisia kuvitelmia maailmasta tulette huomaamaan että ne olivat pientä mitä todellisuus on.

Tervetuloa maailmaan, teitä jo odotetaan! Häivy takaisin sillan alle paha paha trolli. Mutta "once you pop you cant stop No kerro sinä se heille jos heitä niin tunnet: Suoraan sanoen olen itse ruma nainen,minusta harva oli kiinnostunut. MINÄ iskin mieheni, en jäänyt ruusuksi odottamaan että hän tuli luokseni, ehei en ollenkaan. Eli älä nyt yleistä, eivät ne asiat noin mustavalkoisia ole monenkaan naisen kohdalla, on pikemminkin harvinaista, mitä tuttujen juttuja olen kuunnellut että heitä joku lähestyisi.

Oli miten oli, kyllä ne miehet syrjäytyvät enemmän. Sitten voidaan miettiä syitä ja mahdollisia keinoja auttaa. Weird very weird Olen sitten vissiin ollut aika outo nuori ja lapsi kun en seksiä kamalan paljoa kelaillut Ei minun kehoni minua pakottanut panemaan teininä.

Tai sitten käytän vain liikaa yläpäätäni alapään sijaan? Ei lapset ole ikuisesti lapsia mutta pitääkö sitä lapsuutta ja nuoruutta lyhentää entisestään?

Kyllä joku aina niitä uusia veronmaksajia tänne ponnistelee. Käytin kättä parillakin 'tekniikalla' ja lisäksi nain tyynyä: Opetin nämä sitten heti muillekin ja neuvoin myös tutuille tytöille kuinka voi pitää hauskaa ja 7-vuotiaana maistoin ensimmäisen kerran saman ikäisen pimppiä. Kyllä teltat heilui kesäisin, monenlaista kokeiltiin siinä vuosien aikana, -vuotiaana sormet, suut ja kielet oli jo usein pelissä.

Ja silloin sitä tuli jo rakastuttua vulvan tuoksuun, pyllyihin, nuolemiseen, suuteluun. Olen nykyään aikuinen eikä lapset kiinnosta, aikuiset kiinnostaa. Selvennykseksi kun täällä on niin pösilöä porukkaa usein. D Täysin normaalia tuollainen kaikki heräävä seksuaalisuus kaikki onkin tuon ikäisille, tutkia maailmaa avoimesti voimakkaat yksilöt heräävät varhain ja tutkivat rohkeammin ehkä kuin mitä jotkut muut yksilöt.

Siinä ei ollut mitään väärää, ja ei ole laitonta eikä millään tavalla 'normaalille' kehitykselle vaarallista tuon ikäisten olla ikäistensä kanssa.

Tällaista tapahtuu kaikkialla ja se on Normaalia ja Luontoa. Sitä ei saa aikuinen mennä keskeyttämään, sinne raivoamaan ja keskeyttämään, huutamaan ja jopa rankaisemaan! Lapsille pitää antaa omaa aikaa ja rauhaa kehittyä itse tutustumalla itseensä. Jotkut taantumukselliset yhteisöt tosin yrittävät estää seksuaalisuuden normaalin kehityksen ja lykätä kaiken sinne parikymppiseksi; 'tosiuskovaiset' muka-"kristityt" ovat toki sitä mieltä että kannattaa olla neitsyt ikuisesti ja fantasioida vain Jeesuksesta mikä on aika kinkya itse asiassa.

Monet hukassa olevat vanhemmat jopa rankaisevat lapsia masturboinnista. Voi vaan miettiä kuin tukahdutettuja fetisistejä taitavat monet lapsien piiskaajat, hakkaajat ja tukistajat olla. Masturbointi on lapsen ja nuoren oma asia, joka ei kuulu aikuiselle. EI saa kieltää lasta tutustumasta omaan kehoonsa! Sellaiset kiellot ja rangaistukset jos mitkä vahingoittavat psyykkisesti. Itselleni kävi 10 -vuotiaana niin että isäni tuli illalla huoneeseeni raollaan olleesta ovesta, juuri kun olin juuri mennyt jo peiton alle nukkumaan mutta en vielä ollut unessa vaan täysillä runkkaamassa Noin juuri Aidosti Järkevän Aikuisen on toimittava tuollaisessa tilanteessa.

Ei niin kuten jotkut sairaat vanhemmat tekevät, eli alkavat huutaa! Ja sitten rankaisevat ym. Muuten, 'hauska' historiallinen juttu: Kellog's -murojen kehittäjä oli uskonnollinen fanaatikko, ja murojen syönnin yhtenä 'terveysvaikutuksena' pidettiin sitä että se vähentää tai sen toivottiin vähentävän masturbointihaluja 8D - Eipä tainnut toimia!

Pornoa näin ensimmäisen kerran 10 -vuotiaana, ei mitenkään järkyttänyt vaan tuntui hyvältä kun syvät kiihottumisen aallot alkoivat levitä värähtelyinä ympäri kehoa ja selkärangassa virtasi kundalini-energia.

Jotkut luokkalaiset muistaakseni harrastivat yhteisrunkkailuja videoita katsoessaan, itse en ollut siinä mukana. Jälleensyntyvän, kehossa asustavan hengen matka täällä alkaa syventyä silloin, ja se on herkkää kehitysaikaa - kehityksen kautta joka ilmenee kullakin yksilöllä eri iässä! Selittäen seksuaalisuuden vaikeat asiat, selittäen hyvät ja syvät puolet, kertoen rehellisesti ja antaen henkistä tukea. Vastaten kysymyksiin asiallisesti ja syvästi. Avointa keskustelua eikä 'aikuismaista' auktoriteettipelleily tai 'sotilaskuria'.

Yhdessä voi katsoa myöskirjoista miten asiat ovat, tai voi antaa nuorelle kirjoja itse luettavaksi. Silloin syntyy avoimet keskusteluvälit, mikä on todellisen kasvatuksen ydin.

Eikä mikään pellemäinen komentelu, mitä iso osa ihmisistä jostain syystä valitettavasti harrastaa. Varmaankin miehillä ainakin armeijan 'sivistävää' vaikutusta. Silloin joskus -vuotiaana lähes kaikki luokkalaiseni ja rinnakkaisluokkalaiset puuhailivat seksin parissa sen eri muodoissa, se oli myös iso ja jatkuva puheenaihe 'yllättäen': Kolmannen luokan luokkavalokuvissa kaikki on vielä 'kohtalaisen' rauhallisia, neljännen luokan valokuvissa monilla jo silmät kiiluu kun sekä tytöt että pojat yrittää kuvauksen aikana käpelöidä toisiaan.

Siihen aikaan kaikki melkein puuhasteli aina jotain tai puhui seksistä ja siihen liittyvistä jutuista mä ja muutama muu puhuttiin tosin myös kirjoista ja tietokonepeleistä ja musiikilevyistä 8D , mutta kaikki ei tosin puuhastellut välttämättä koulupäivän aikaan kun oli niin skitsot ja neuroottiset reksit ja kyttäävät opettajat. Silloin koulussa muutamat tytöt tosin menivät usein vessan nuolemaan ym. Ja jotkut tytöt menivät pojan jotkut myös yläasteelaisten poikien kanssa vessaan,eikä pelkästään pussailemaan.

Psykerokki soi patterimankoista välitunnilla ja vessassa. Kielisuutelua ja pyllyjen puristeluja oli kyllä meidän koulun käytävät täynnä jo silloin kun luokka ja rinnakkaisluokkalaiset oltiin siinä 11 -vuotiaita, oli muodostunut jo joitakin parejakin jotka seurustelivat, silloin se seksuaalisuus räjähti voimakkaasti esiin, kaikki kuunteli myös eri bändejä ja alkoi tapahtua jakoa eri alakulttuureihin - edellisellä luokalla oli vielä vähän hieman rauhallisempaa, tai oikeastaan vaan piilossa touhut.

Koulun jälkeen kun monet menivät kavereille ja sielläkään ei olleet vanhemmat vielä tulleet töistä, niin kaikenlaista mukavaa tapahtui: Jotkut oli innostunut nuolemaan kunnolla pyllyä ja monenlainen suuseksi muutenkin oli aika yleistä. Ja yökylässä kun oltiin, niin joskus oli kyllä jo todella nautinnollista, kun oli vaikka monta yhtä aikaa toisiinsa tutustumassa.

Siinä iässä sitä itsekin oli niin kiimassa jatkuvasti, että jos tyttöjä oli huoneessa, niin tuntui että niiden tuoksu tuli kaikkialle Eli taas Luonto, feromonit ja hormonit toimivat. Ja kyllä pojatkin touhus poikien kanssa, ei siinä ollut mitään sen ihmeellisempää, Luonto vaan ilmentää itseään monella tavalla, ja kyllä ne feromonit ja hormonit siinäkin vaikuttaa, kun ei seksi ole vain 'heteroseksi' suvunlisääntystarkoituksessa, vaan sillä on yhteisöllisesti paljon muitakin funktioita.

Ja tavallaan kaikki ihmiset ovat Luonnostaan bi-seksuaaleja, jos kuoritaan kulttuurin ja uskomusten ehdollistumat ja kerrostumat pois. Ja elävät bi-seksuaalit jos ketkä jalostavat kulttuuria ja geenijatkumoja. Kotibileitä piti monet jo vuotiaana, juuri siinä iässä sekin villitys alkoi. Itse kuten muutkin viisaat vältin alkoholit, se ei kiinnostanut eikä sen tyyppinen sekoilu. Onneksi oli kotibileitä jo silloin missä alkoholi ei ollut keskiössä.

Taas kyse on siitä löytääkö itselleen tarpeeksi laadukkaita kumppaneita. Ei ihan kenen tahansa kanssa kannata olla, oli itse sitten minkä ikäinen ihminen tahansa, vaan sellaisten ihmisten joiden kanssa on hyvät värähtelyt, jotka tuntuvat kehossa.

Yökyläilyjen lisäksi ovat muistoihin syvästi piirtyneet kaikki kesäleirit, jotka olivat kaikkien silloisten ikäisteni hormonit ja feromonit hyrräten kehittyvien olentojen ihaninta elämän aikaa, odotettuja huippuhetkiä! Siellä sitä tutustuttiin omaan ja vastakkaiseen sukupuoleen kunnolla. Ja sitten ne jotka jo nai tuossa iässä, niin siinä joukossa oli monenlaista porukkaa, sekä pojissa että tytöissä.

Eri ihmiset teki erilaisia juttuja. Jotkut tytöt jotka naivat eivät halunneet menettää neitsyyttään, joten he halusivat että pyllyä naidaan. Jotkut tytöt innostuivat siitä sitten myös aika paljon. Ja kaikki nämä tilanteet - Luonnollisesti, täysin normaalia kehitystietä. Tällaisia lapset ja nuoret ovat. Eivät ehkä kaikkialla, mutta tälla tavalla ihmis-eläin-olennot käyttäytyvät, ei sille "voi" mitään. Eikä se edes ole huono juttu vaan täysin normaali osa yksilöiden ja yhteisöjen kehitystä!

Joitakin ihmisiä vain skitsottaa ajatus että ihmiset ovat oikeasti seksuaalisia AINA. Joka paikkakunnalla ja maassa ei tietenkään ole sama juttu, kaikkialla on erityispiirteensä.

Suomessa on selkeästi alistettuja ja suorastaan psykoottisen uskonnollisesti seksuaalisesti repressoituneita alueita Todella rankkaa, että jotkut vanhemmat saavat alistaa lapsensa ja nuorensa ihan sekaviin seksuaalikielteisiin olosuhteisiin.

Sellaisiin, joissa on joko väkivallan uhka tai todellinen vaara myös, koska rangaistukset kuuluvat "opetusmenetelmiin", kun kerta niin rankkojen asioiden kuin "synnin" kanssa ollaan tekemisissä Mutta niin, Luonto elää omalla painollaan Karma toimii yhä hyvin sijaissovitusoppi ei valitettavasti ole totta, wake up ja ihmisolennot heräävät omaan kehollisuuteensa kuka milloinkin, jotkut eivät valitettavasti koskaan Ihmisen seksuaalisuus on kuin Kukkivaa Luontoa, ääretöntä fraktaalimaista kauneutta, biodiversiteettiä parhaimmillaan.

Ja ihmisen yksilöllinen ilmentyminen tässä kentässä on parhaimmillaan Siunaus hänelle itselleen ja myös läheisille ihmisille. Monimuotoinen, Kukkiva Luonto, Villi Puutarha joka saa haarautua ja kasvaa Vapaasti - ilman pelkoa että tulee sekopäinen puutarhuri ajelemaan - saa villiintyä ja kasvaa rauhassa! Juuri siten miten Vapaus on!

Tällainen tämä kulttuuri on; täysin Luonnollista, että seksuaalisuus elää, vaikka uskonnolliset yhteisöt ja niille aikoja sitten perustaneet valtiot jotka silti ovat 'uskonnollisia' jossain määrin kuten luvulle kaipaava perus -Suomi yrittävät repressoida ja oppressoida ihmisiä. Kaikkien ihmisten tulisi mielestäni lukea ranskalaisen filosofin Michel Foucaultin teos 'Seksuaalisuuden historia' löytyy kirjastosta! Jos ei paikkakunnaltasi löydy, pyydä kirjastonhoitajaa tilaamaan teos sinne.

Vaadi kirjastossa myös nuorisolle suunnattuja seksuaalivalistuskirjoja esille, sekä tietokirjoja että fiktioita, esim. Michel Foucaultin 'Seksuaalisuuden historiaa' kannattaa pistää muutamakin kopio näkyville, se on sen verran hienoa tavaraa ihmisen menneisyydestä ja kehityskaaresta - tärkeä kirja ihan ihmisyyden ymmärtämistä myöten; kirjan luettuaan saa laajan näköalan siihen mitä on olla Ihminen - että moni varmasti lainaa sen kunhan vilkaisee infoa mitä se sisältää.

Foucaultin teoksesta tulee esiin se, millaista ihmisen seksuaalisuus on ollut kautta aikain, ja kuinka hienon monimuotoista se on! Yksi toinen asia mihin ihmiset voisivat tutustua, on eläinmaailma: Silloin ymmärrätte, että seksuaalisuus on laajaa ja monimuotoista luonnossakin, ja myös 'siellä' ikään kuin me emme olisi osa Luontoa [kuten monet ajattelevat] - mutta mehän olemme Itse se Luonto! Heh, kyllä muuten homoilee ja lesboilee.

D , aika peruspornoa se oli silloin, nykyään netistä pomppaa huomattavasti tuhdimpaa tavaraa ihan jossain pop-upeissa kuten kaikki tietää. Mutta 'peruspornoa' silloin, kuten tavallaan myös sitten heti pian löydetyt John Holmesit, joista kuitenkin ihmeteltiin että miten voi olla niin iso penis, että kasvaako meillä sellaisiksi ja että eikö se voi sattua joihinkin naisiin? Se tuntui silloin jo luonnolliselta ajatukselta eikä mitään penis-skitsoja tullut: Myöhemmin tajusi että jotkut tytöt ja pojat tykkäävät isommista, toiset taas eivät; että on yksilöllisiä mieltymyksiä maailma täynnä, pitää oppia ymmärtämään ja hyväksymään ihmisten omat tiet ja viehtymykset, ja löytämään sellaisia kohtaamisia ja ihmisiä joissa kemiat sopivat täysin yksiin, eli sellaisiin että molemmat tykkäävät aidosti siitä millainen toinen on.

Tällainen tämä tämä maailma on. Ei sitä pidä, eikä voikaan sensuroida. Olin oppinut 'surffailemaan' orgasmin aalloilla, en lauennut heti neuroottisen nopeasti vaan opettelin pitkittämään ja syventämään orgasmia tämä auttoi myöhemmin ensimmäisissä yhdynnöissä, ei heti lauennut, vaan oppi syventymään kumppanin rytmiin ; olin jo oppinut senkin, että ei pidä koko ajan laueta, vaan on hyvä olla 'välipäiviä', ja on hyvä löytää omalle keholle sopva rytmi: En alkanut selibaattiin, mutta opettelin ensin olemaan kiimoissani rauhassa vaikka viikon, ja nauttimaan sitten.

Näin opin tuntemaan kehoani ja sen toimintoja yhä syvemmin. Seksinovelleja lukiessani nautin niistä mielikuvituksen ja pranan http: Ja syvemmät orgasmit, jostain syystä. Opettelin sitten totaalisesti rentoutumaan, ja saavuttamaan syviä koko kehon orgasmeja.

Samoin tutustuin myös pyllyyni ja sieltä lähteviin todella syviin värähtelyihin; uusi ekstaattinen maailma avautui. Masturboinnin kautta kehoon tutustuminen johdatti minut sitten myös syvemmin tutkimaan kehon mysteerejä, joten aloitin joogan ja meditoinnin eri muodoissa jo 14 -vuotiaana ja olen sen vuoksi nykyäänkin todella hyvässä kunnossa.

Jooga ja muut vastaavat somaattiset harjoitteet parantavat ihmisen kunnon lisäksi hänen seksielämäänsä, koska näin ihminen oppii täysin kehonsa toiminnot ja nautinnot.

Ja kun on oman kehonsa kanssa 'sinut', niin pystyy myös nauttimaan toisen ihmisen kehosta ja tuottamaan toiselle nautintoa syvemmin, koska on herkistynyt toisen ihmisen tuntemuksille ja kehon kielelle niin syvästi. Kun henkisesti herkistynyt mies nuolee naista, pääsee hän mukaan naisen rytmiin, ja pystyy aistimaan naisen tuntemuksia, ja pystyy tuntemaan miltä naisesta tuntuu, ja mistä hän pitää.

Parhaimmillaan tässä tapahtuu ihana Tajuntojen yhtyminen. Aina ei tarvita penetraatiota. Yhtyminen voi olla myös vaikka sylikkäin tai vierekkäin lepäämistä, ja syvää ekstaattista rauhan yhteyttä. Seksuaalisuus kun on todella monimuotoista! Tantra on syvää seksiä, joka lähtee juuri kahden ihmisen herkästä tutustumisesta toisiinsa rauhassa - ja kuinka tuo kaikki voi lähteä kukoistamaan ekstaattiseksi rakastavaksi yhteiselämäksi, elinkumppanuudeksi, joka jatkuu myös sitten kun kehoja ei enää ole.

Tantra on se todellinen 'avioliitto' partnerin tai partnereiden välillä, todellinen 'avioliitto' ei ole 'kristillinen' repressio.

Ja kyllä me poikienkin kesken leikittin: Ensimmäisen kerran olin varsinaisessa yhdynnässä ikäiseni naisen kanssa kuitenkin 'vasta' 18 -vuotiaana. Olin oppinut jo nuorena ajattelemaan itsenäisesti, ja se on aina kantanut. En mene huonojen ihmisten mukaan. Pitää olla nirso ja arvostaa vain laatua seksinkin suhteen.

Pitää osata aina valita seuransa! Pitää opettaa, että seksiä voi harrastaa vaikka turvallisen ystävän kanssa mieluummin kuin jonkun tuntemattoman. Ystävän kanssa seksi voi myös olla todella ihanaa ja syvää. Nuorille on hyvä myös opettaa, että tuntemattomien kanssa pitää olla varovainen, tavata aina ekan kerran julkisilla paikoilla, kahvilassa esim.

On tärkeä myös opettaa, että känninen seksi ei ole parasta seksiä, ja että kännissä tulee monesti tehtyä asioita jotka eivät sitten tunnu kivalta jälkeenpäin. Voi tulla tehtyä asioita joita ei oikeasti haluakaan. Siitä aloittaen, siitä sitten edeten syvemmälle ihmisen monimuotoiseen seksuaalisuuteen, se on välillä hurjaa ja välillä lempeää - aina rakastavaa.

Näin parhaimmillaan, ja siihen pitäisi pyrkiä. Edeten siihen, mitä haluaa, ollen kuitenkin ennakkoluuloton. Elävä värähtelevä-välähtelevä ihminen ei tyydy huonolaatuiseen seksiin, tai rutiiniseksiin. Valitettavan moni ihmisten liitto kariutuu siihen että on joko huonolaatuista seksia tai "ihan ok" -rutiiniseksiä. Mutta niin, joka ihmisellä on omanlaisensa kehitystie ja omanlaisensa nopeus tai hitaus, siksi ei voi eikä saa yleistää.

On ehdottoman tärkeää valistaa viimeistään -vuotiaana lapsia seksuaaliasioista. Sen ikäiset ovat monet jo ihan täydessä vauhdissa. Ei ole mitään mehumeininkiä. Eli valistusta - ei pelottelua - kaikissa 'isoissa asioissa' mieluummin "liian aikaisin" kuin liian myöhään.

No niin, nyt kaikki nukkumaan. Eikä huudeta niin kuin uskovaisten sekopaikoissa, että "Kädet pois peiton alta". Voi laittaa ihan vapaasti ne kädet peiton alle jos haluaa ja olla omassa rauhassa. Nautinnollisia hetkiä kaikille, myös teille hysteerikoille. Toivon että tutustutte kehoihinne! Se parantaa kiukkuisuuden ja elämänlaadun! Ja muuntaa tajunnantilan - ja maailmankuvan! Vielä vinkki kaikille seksuaaliterveyden kannalta.

Kannattaa muuten lopettaa kaiken lihan syönti sen kaikissa muodoissa. En ole vegaani, koska kehoni nauttii ja pysyy terveenä luomumaitotuotteilla kaikille tämä ei sovi, tiedän. Liha on ihmisille tavallaan hormonaalinen päihde, mutta inhottava siksi että siihen liittyy toisen olennon kärsimys. Ihminen myös huumaantuu verestä, veren himosta. Jotkuthan tykkäävät pihveistään verisinä, mikä ei ole kauhean hyvä juttu. Lihalla jos millä saa päänsä solmuun, kehonsa huonoon kuntoon ja tukkoon, hormonhyrränsä täysin kyljelleen ja kaiken lisäksi liha ei sula kunnolla vaan aiheuttaa pahimmillaan monia sairauksia valitettavasti.

Sen vuoksi Todella suosittelen lihansyönnin lopettamista kaikille, sillä on monia äärimmäisen hyviä vaikutuksia seksuaalielämään kin! Seuraavan linkin takana olevann sivun kuvailema ruokavalio on sen tyyppinen millä olen itse elänyt pitkään ja pysynyt hyvin terveenä: Lisäksi sivulta voi lukea ihmisten kysymyksiä ja vastauksia niihin - selaamalla niitä huomaat ehkä että kysymykseesi on jo olemassakin vastaus, koska asia on vaivannut muitakin!

Pientä tuo kouluopetus on. Kysykää lapset mummoiltanne mitä tekivät hippiaikoihin. Varmasti jää suu auki. Ja nyt nuoria suojellaan. Muutoinkin koko "lapsuus"käsite on melko nuori, jostain luvulta, 40 vuotta vanha. Sitä ennen ei mitään "lapsuuksia" ollut, elämä on aiemmin tullut kerralla silmille. Itse olen luvulla syntynyt ja tiedän, ettei omilla vanhemmillani mitään "lapsuutta" ollut.

Pitäisi muistaa se mikäli ajat muuttuvat ja tämä v omituista rauhaiseloa päättyy tai muuttuu. Ja lapselle on parhaaksi ettei häntä mitenkään ylisuojella. Sillä tukahdutetaan kasvu ja kehitys, siksi juuri näitä kotona makaavia ja työhön kenties enää koskaan kykenemättömiä nuoria on. Erityisesti tämä on äitien syy. Mikäli vuotiasta vielä pidetään lapsena niin metsään mennään ja pahasti. Irti pitää osata päästää. Olen ollut huomaavinani että nuorison moraali on parempi kuin hippi-aikaan.

He puhuvat asiat asioina mutta osaavat myös elää asiallisesti. Kauheesti ihmiset tuntuvat pelkäävän tekopeniksiä ja vaginoita. Ei niissä oikeasti ole mitää kamalaa ja niillä on hyvä opettaa anatomiaa ja seksuaalista käyttäytymistä.

Käykää vaikka tuolla katsomassa, ei ne pure. Eivät pure joo, mutta hei Varsinkin kun suurimalla osalla noista teinipojista ei oo varmastikaan värkit vielä kunnolla oikeaan kokoonsa edes kehittyneet! Ois voinu olla vaikka keskikokoa pienempi Ja entä tuon tekovaginan ulkonäkö? Ei ole edes realistinen! Siinähän ne taudit vasta leviääkin? Entä sitten kun opettaja ei huomaa mitään, eikä tajua tuota lelua pestä?

Ja sitten jatkuu taas opetus ilman että muut oppilaat tietävät, mihin koskevat. Niinpä, jos olisi vaikka muovinen korva tai nenä, mutta kun on penis ja pimpsa. Ihmisen anatomiaan kuuluvia osia kaikki, silti eräitä toimintoja ja osia häpeillään.

Ei ihminen vietteineen ja vaistoineen muuksi muutu, vaikka vain pimeässä peiton alla oltaisiin, koskaan näkemättä kunnolla toistensa vehkeitä. Ite oon 17 ja kyllä kaikki lelut kelpaa ja ilmaset kortsut on vaan plussaa.. Toivottavasti nänä jutut nyt olisiviat 8. Jos pienille lapsille alakoululaisille tälläisiä selittää niin mitään hyvää ei seuraa. Lisää alkaa 8 vuotiaat miettimään seksiä ja kohta jo 13 vuotiaat menettävät neitsyytensä ja miettikää nyt Nyt jo saa kuulla tarpeeksi tyhmiä juttuja 10 vuotiaiden naapureiden suusta ja sehän vaan lisääntyisi tämän myötä.

Niin eihän se mikään ikäkysymys aina ole. Vaikka moni olisikin kiinnostunut jo 6. Täytyy myöntää, että nämä keskustelut kuulostavat aivan paluulta pimeään keskiaikaan. Ihmettelen kovasti, minkä takia seksistä pitää tehdä tabu. Nuoria ja myös lapsia seksi kiinnostaa ja minusta on aivan oikein antaa tietoa, varsinkin kun painotuksena tuntuu olevan raskauksien ja sukupuolitautien ehkäisy.

Suuri osa tuntuu ihmettelvän, että mitä tuo keinovagina tekee paketissa - varsinkaan kun ei ole edes aidon näköinen. Samoin ihmetellään myös makukondomien löytymistä tästä paketista. Tuliko kenellekään mieleen, että seksitaudit tarttuvat myös suuseksin välityksellä? Paketista löytyy ohje, kuinka tehdä kondomista suoja, kun annetaan suuseksiä naiselle.

Siksi voisin kuvitella, että tuo tekovagina paketissa on mukana, voi siis testata sitä kondomin käyttöä myös "naiselle", ei vain peniksen kanssa. Kaikki jotka uskaltavat myöntää itselleen, että on maistellut tavallista kondomia, syystä tai toisesta, tietävät ettei se makuhermoja kutkuttele, jolloin houkuttelevampi vaihtoehto on jättää kondomi käyttämättä kokonaan. Siksi mielestäni on hyvä kertoa, että ns. Jos nämä keinot ehkäisevät nuorten sukupuolitauteja, paketti on onnistunut loistavasti.

Enkä nyt tarkoita, että näistä tarvitsee puhua alakouluikäisille. Oikeaa tietoa, oikeaan aikaan. Fakta on se, että nuoret harrastavat seksiä, myös sitä suuseksiä, halusivat vanhemmat sitä tai ei. Luulen, että vähemmistöt ovat huolissaan nuoresta karjastaan, joka on nyt innostunut kokeilemaan ja siksi nuo tekovaginat ja kondomit naiselle. Sexitaudit ovat ärhäköityneet ja alkaneet levitä naistenvälisessä sexissä. Jos tällä yritetään vähentää teiniraskauksia, pieleen menee.

Nostaa vaan mielenkiintoa sexistisessä maailmassamme ryhtyä kokeilemaan käytännössä, miten homma hoituu, kun teoriat tiedetään. Sexiohjelmat, elokuvat, internet, katujen seksikaupat, kauppojen sexilehdet jne. Sexin kaunistelun lopettaminen voisi ennemminkin toimia, jos sitä markkinoitaisiin sen haittojen ja vaarojen puolelta eli siis täysin eri asenteella medioissa, kuin nykysin. On selkeää tieteellistä näyttöä siitä että mitä enemmän tietoa jaetaan seksivalistuksella, sitä enemmän se vähentää sekä raskauksia, raskauden keskeytyksiä, että myös sukupuolitautien leviämistä.

Ihminen on elänyt tässä kulttuurillisesti sivistyneessä maailmassa jo kymmenen tuhatta vuotta. Silloin ei ollut elokuvia, seksiohjelmia, internettiä, ei kauppoja, ei seksilehtiä. Siitä huolimatta se ei poistanut seksiä, eikä varsinkaan teiniraskauksia, sillä ihmisten keskimääräinen elinikä oli vähän päälle 30 vuotta, jolloin lapset piti tehdä heti kun murrosikä ja seksuaalinen kiinnostus alkoi!

Jos sinäkin jättäisit sen Raamatun satujen lukemisen vähemmälle ja alkaisit ihan oikeasti lukemaan oikeaa tietoa maailmasta, silloin voisit oikeasti tietoon perustuen keskustella siitä mikä on hyväksi ja mikä pahaksi.

Vaikka sinä et pidä seksistä tai seksuaalisuudesta, mikä onkaan syysi, onko se sitten "seksuaalinen estyneisyys", mikä on mielenterveyden häiriö, vai aseksuaalisuus, mitä sinulla ei viestisi perusteella voi olla, se ei tarkoita sitä että muut olisivat samanlaisia mielisairaita kuin sinä. Jaa, että pedofiliaa, raiskauksia ja prostituutiota on nyt saman verran kuin aikaa ennen miekka.

Afrikka on varmaan huono valistus vertaus maa, mutta siellä menee kulttuurissa välinpitämättömyys sexiasioissa, naisia raiskataan ja taudit leviää, oli kumeja tai valistusta, niistä ei välitetätä.

Aidsia jopa levitetään tahallaan. Tässä sinun ylistämässäsi sivistyksen ajassakin on, missä ihminen elää yli 60 vuotta? Seksuaalisuus on minusta noussut aivan liian pinnalle nykyaikana, puhuttiin siitä sitten liian vähän tai paljon yhteiskunnassa. Väittäisin, että ihmiskunta tuhoutuu seksuaalisuuteensa tällä vauhdilla.

Maailmassa on sotia ja luonnon mullistuksia enemmän kuin koskaan. Taloudet heittelehtii, eikä sille mahdeta mitään. Mihin se vielä johtaakaan. Maailma kehittyy teknisesti kyllä, mutta niin kehittyvät ongelmatkin vielä enemmän, uusimpana ilmentymisen nettikiusaaminen, lapsi ei ole kotonaankaan enää turvassa.

Ihmisyys ei kehity samassa suhteessa. Tässä uudessa hienossa maailmassa heikoimmat kärsivät yhä enemmän, vaikka eletäänkin pidempään. Minusta sinun kannattaisi tiedelehtien sijasta lukea enemmän Raamattua, Jumalan Sana ei muutu, niin kuin tiede ja maailma muuttuu ja siinä on pelastus tämän kaiken ihmisten järjettömyyden keskelle. Lukisitte edes jutun ennen kuin tuomitsette!

Seksuaalivalistus on tärkeää, ettei tule yllättävää raskautta joka voi johtaa aborttiin. Psykiatri Martti Paloheimo kirjassa.

Psykiatri Martti Paloheimo käsitteli kirjassa "Ota tai jätä - äänetön kevät" tapausta, jossa nuori alle vuotias nainen päätyi raskauden keskeytykseen. Kirjan luvussa "Äänetön kevät " Paloheimo kertoi tämän naishenkilön kirjoittamista tuntemuksista ja kokemuksista päädyttyään raskauden keskeytykseen.

Hän ei ollut pinnallisesti ajatteleva ja tunteva nainen, eikä suinkaan mikään kevytmielinen ihminen. Hän oli ollut huumautumiseen saakka rakastunut mieheen, josta olisi voinut tulla lapsen isä. Hän oli tiennyt senkin, että sukupuolinen yhdyselämä ilman preventiivitoimenpiteitä saattaisi johtaa raskauteen. Hän oli kuitenkin tuntenut, että, muulla tavalla hän ei olisi voinut antautua rakastamalleen miehelle. Se ei olisi ollut hänen mielialansa mukaista.

Hän halusi kuulua tuolle miehelle kokonaisesti. Hän oli nyt tämän onnettomuutensa keskellä tullut tietoiseksi syvästä alitajuisesta tarpeestaan saada lapsi. Hän oli aina pitänyt lapsista, mutta ei ollut koskaan tajunnut miten kiihkeästi hän tosiasiassa oli kaivannut lasta itselleen - samoin kuin jokainen sielullisesti terve naisellinen nainen.

Ja kuitenkin silloin, kun hän olisi sen saanut, hän antoi sen pois - niinkuin hän myöhemmin tajusi - toisarvoisten seikkojen vaikuttaa päätökseensä.

Kevät tuli, lumi suli maasta. Lehdet puhkesivat puihin, koko luonto alkoi elää. Joka päivä, joka hetki oli lapsi hänen mielessään. Hän tunsi itsensä, ei vaan rikolliseksi, vaan tyhjäksi, kuolleeeksi ja hedelmättömäksi, hän oli heittänyt menemään jotain suunnattoman arvokasta, jotain ainutlaatuista, jotain sellaista mitä mikään ei voinut korvata.

Pahin oli se päivä, kun laspsen piti syntyä. Ajan kuluessa hän kuvitteli mielessään, mitä lapsi nyt tekisi, miltä se näyttäisi. Nähdessään pienen palleroisen sai hän itkukohtauksen, jota kukaan seurueessa ei ymmätänyt.

Kenellekään hän ei voinut puhua ajatuksistaan ja tuntemuksistaan. Nyt lapsi olisi ollut kaksivuotias. Kirjoittajan olo oli ehkä hieman helpottunut, hän oli jotenkin turtunut asian suhteen, saattoi kulua päiviä, jolloin hän ei kertaakaan itkenyt mutta aina se oli silti hänen mielessään. Kirjoittajan epätoivoinen kysymys oli: Miten pääsen tämän asian herraksi? Miten voin saadaa tämän rikoksen anteeksi? Heillähän on siellä kirkoissa, synagoogissa ja minareeteissa aina joku henkilö edessä joka on oppinut lukemisen alkeet ja ne muut vain kuuntelevat.

Muistatko kouluaikaan kun aina sanottiin ettei kannettu vesi kaivossa pysy, eli että sen jälkeen kun jotakin asiaa oli opettajan johdolla opeteltu, sitä piti tehdä itse, eli kantaa itse se tiedon vesi sinne omaan päänuppikaivoon? Kaikki uskonnolliset yhteisöt ja kukkahattuilu perustuu siihen virheelliseen tapaan, että tiedostamatta opetellaan olemaan oppimatta ja tottelemaan sitä yhtä lukutaitoista. Kaikki tuossa tyhmien yhteisössä ovat sen jälkeen tyytyväisiä toisiinsa, kunhan vain näytellään että kuunnellaan ja vähän väliä kumarrellaan tai kohotetaan käsiä pystyy.

Eduskunnassa varmaan vain runkataan toisten päälle, ja puhutaan DIlto ja ruotsinkirjaperseessä ruotsia, kun näin hullua sallivat! Eduskunnan homorunkkareilla ei ole perhettä, ja siksi verottavat älyttömiä ensiautolta, koska nämä työtä tekemättömät laiskat paskiaiset ajavat jollain rumilla AUDEILLA, jotka muut ja töissäkäyvät ovat maksaneet saatana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Miksi tuo ViHi-tukikeskus ei anna luokille vain ilmaislippuja lähimmän kylpylän höyrysaunaan? Ja luokka sinne yhtäaikaa.. No ei kai ne nyt kotiin niitä leluja jakele, vaikka banaanit vaihtuisivatkin vastaaviin muoviversioihin. Parempi että oppii faktat koulusta kuin "faktat" pornosta.

Vaikka on porno kivaakin. Tero, 7 wee, kattelee hämmentyneenä kotiläksyjään ja kysyy äidiltään: Äiti laittaa koulukirjan kiinni ja soittaa opelle. Minusta oli hupaisaa lukea tätä Itse olen menettänyt neitsyyteni vuotiaana ja olen ollut saman pojan kanssa suhteessa sieltä kaksikymppiseksi mutta saan kiittää ihan seksuaalivalitus ohjelmia, että tiesin mitään.

Kyllä, luulin joskus että raskautta ei tulisi jos mies ei laukea sisään, mutta oli se aika karua saada tietää että jo kiimatipat voi aiheuttaa raskauden. Kiimatipat eivät sisällä siittiöitä. Jos sinulle oltaisiinkin annettu ihan oikeaa seksivalistusta, eikä mitään hyssyttelyä ja pelottelua niin tietäisit tuonkin tieteellisesti tutkitun faktan.

Ei ne faktat miksikään muutu vaikka kuinka miinustaisitte. Ja juuri se on mahtava asia tieteessä, eli se että se ei ole demokratiaa, eikä tuloksia päätetä puhelinäänestyksillä.

Jaahas, entä jos niitä tehtäviä jääkin opettajan kanssa kahdestaan tekemään vaikka kouluun. Siinähän puhuttiin jopa 9-vuotiaista. Saako kuka tahansa esitellä pikkulapsille tekopeniksiä ja tekovaginoita sekä miten niihin kieritetään kortonkeja?

Harjotellaanko jo oikeilla peniksillä, kyllä ope voi vilauttaa aitoakin, että pääsee oikeaan tuntumaan. Kyllä kyrpiä ja tekovittuja esitellään, mutta rakkaudesta ja ihmissuhteista viis veisataan. Vai että näin meillä Vaude kiitti äiti kehuista. Kiva kuiten ettet maininnut nimiä jutussasi mut ajattelitko yhtään että tyttöystävä voi myös huomata ton jutun ja varmaan tunnistaa että keistä puhutaan. En dokaa enkä sniffaile koska pidän ajattelusta ja samaa suosittelen sullekin.

Btw kiitti naintiluvasta tosin tartte siihen lupaa. Mulle voi puhua ilman nettiäkin jos duuniltas ehdit. Onkohan tämä sen aiemman kirjoittelijan poika vai jokin trolli? Tarkoitan sitä äitiä joka ei osaa koputtaa. Huvittavaa jos näin on: Olen juuri lukenut kahden selvästi älykkään ihmisen kritiikkiä ylenpalttista hoitamista ja diagnosointia vastaan. Filosofi Ilkka Niiniluoto ja ortopedi Teppo Järvinen kirjoittavat molemmat järkeenkäyvästi siitä, että terveyttä voidaan hoitaa myös liikaa.

Silti kumpikaan ei nosta pöydälle sitä ilmeisintä syytä, joka globaalin medikalisaatiokierteen aiheuttaa eli terveiden hoitamisen bisnestä. Lähettänyt Heikki Poroila klo 5. Raunioista nousee Donbass Tupakointi ei ole millään mittarilla fiksua. Se voi tuottaa mielihyvää ja vaihtoehdon makeisille, mutta ei se silti ole fiksua. Tupakointi on hengenvaarallinen addiktio. Kukaan fiksu ihminen ei tietenkään tupakoi.

Paitsi että asia ei ole niin. Seuraava ääneenajattelu ei sisällä vastausta otsikon kysymykseen, pelkästään ihmettelyä ja jokusen heiveröisen arvelun. Fiksun ihmisen tupakointi on arvoitus, ainakin minulle, edelleen. Terveyskirjaston mukaan "Keuhkoahtaumataudin miltei ainoa syy on tupakointi. Sairastuneista enemmän kuin yhdeksän kymmenestä on tupakoijia. Keuhkoahtaumatauti voi kehittyä myös ei-tupakoivalle ympäristön tupakansavulle tai ilmansaasteille altistumisen seurauksena.

Fiksuuteen tämä liittyy sikäli, että keuhkoahtautumatauti voidaan kokonaan estää välttämällä tupakointia tai lopettamalla se ennen vuoden ikää. Fiksu ihminen ainakin ymmärtää, että valinnan mahdollisuus on. Keuhkoahtautumataudista ei voi yleensä syyttää ketään muuta kuin peilistä näkyvää tyyppiä. En ole koskaan elämässäni kaivannut uskonnon väitetysti tarjoamaan lohtua tai johdatusta elämässä. Lapsuuden pyhäkoulut olivat piinallisia kokemuksia, koulun uskonnontunnit tylsääkin tylsempiä, vaikka kympin saikin todistukseen melko vähällä vaivalla ylioppilastodistukseen numero kyllä laski ysiin, kovasti jumalinen opettajamme oli ilmeisesti alkanut epäillä, ettemme ehkä kuitenkaan olleet riittävän vakavasti kirjoittamamme takana.

Erosin uskonnosta heti kun se tuli mahdolliseksi omalla päätöksellä. Eroaskeleet olivat siihen aikaan vielä tarkoitushakuisen hankalat, mutta muistan sen keveyden, jota tunsin, kun saatoin lyödä kirkkoherran kanslian oven viimeisen kerran perässäni. Tunsin vapautuneeni jostain raskaasta ja ikävästä jälkikäteen ajatellen se oli luterilainen syntiä ja voivottelua korostava ikiharmaa kulttuuri.

Kuva Don Addis, PS En sanonut edellä mitään agnostikoista, koska yritin pysytellä kohteliaana. Mutta kyllä agnostikko jää seisoskelemaan tienristeykseen perusteilla, jotka minusta ovat pelkkiä tekosyitä.

Käytän verkkoasioinneissa yleensä vain Firefoxin selainta. Silloin tällöin avaan kuitenkin myös Googlen Chromen. Firefoxissa minulla on apuohjelma AdBlock asennettuna, Chromeen en ole sitä laittanut. Laatulehtenä itseään pitävän Helsingin Sanomien verkkosivun lukeminen ilman AdBlock-ohjelmistoa on jokseenkin toivotonta taistelua yrittää saada se varsinainen sisältö näkyviin mainosten takaa.

Minä rakastan AdBlock-liitännäistä ja riemastuin tavattomasti taannoisesta saksalaisen tuomioistuimen päätöksestä, jonka mukaan tämä maksuton lisäosa ei riko sikäläistä lakia. Näppejään nuolemaan jäi mahtava Springer-konserni, joka ei ole tottunut häviämään saksalaisessa tuomioistuimessa. Toivottavasti oli opettavainen kokemus. En voi kuvitellakaan eläväni enää ilman AdBlockin kaltaista apuvälinettä. Sen ansiosta voi käväistä verkkosivuilla joutumatta klikkailemaan päälle tunkevia tyrkkymainoksia pois tieltä.

Sen ansiosta en joudu kohtaamaan sitä hullujenhuonetta, jollaiseksi verkkomaailma on luvulla muuttunut mainostajien kilpaillessa miljardien klikkaajien huomiosta. AdBlockissa onkin vain yksi puute. Se toimii pelkästään selaimessa, ei analogisessa maailmassa. Lähettänyt Heikki Poroila klo 4.

Kypsä sex homo seksipuhelin

5. syyskuu Treffi seuraa irstain rakastelu naisen nainti kuvia minecraft seksiä 50v. .. kauris spermat pillussa alasti suihkussa seksiseuraa rovaniemi voimakas orgasmi vaaka . Aina varmasti seksikkäät latex alushousut eivät jätä kylmäksi. Mutta mitä enemmän olen tullut sinuiksi homoseksuaalisten taipumusteni. Homoseksuaalisuus tarkoittaa sitä, että mies rakastaa miestä tai haluaa org hieroja oulu kaakkuri game over elokuva poliisi hamina mies etsii seuraa netistä .. porno elokuvateatteri maxim rovaniemi seksi ja suhteet youtube hieronta ps4 .. aromahieronta helsinki vierasta varma orgasmi ilmaset porno videot piukkaa . suomi24 taxi kuopio numero seuraa helsinki hotmail tatuointi ilmajoen lukio etsivät miehiä nopea orgasmi suomipornovideoita rakel liekki mun leffa läskit BR tarjoaa varmasti hauskimmat ja viihdyttävimmät lelut lapsille ja lapsenmielisille. .. Bordelleja Parkano suomi rovaniemi maksullinen mies October 02,

Seuraa rovaniemi varma homoseksuaaliseen orgasmi